Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:40, 17. 2. 2014.

| Ekonomija

Novi Hotel “Pirot” do kraja godine

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti, E-kapija
hotel-piror-novi.jpg
Idejno rešenje i novi izgled Hotela "Pirot", foto: gradjevinarstvo.rs

Kompanija “S&V Drilling” počela je pripremne radove za rekonstrukciju Hotela “Pirot”, koji se nalazi u samom centru grada. Ukoliko sve ide po planu, Piroćanci bi 2015. mogli da dočekaju u novom hotelu, stoji na zvaničnom sajtu Opštine.

Kako je ranije najavljivano planirano je da Hotel “Pirot” dobije potpuno nov izgled. Iz kompanije “S&V Drilling”, u čijem je vlasništvu ovaj hotel, najvljuju da će sama zgrada dobiti novu fasadu, ali rekonstruisaće se i unutrašnji prostor.

Hotel bi nakon renoviranja trebalo da ima 4 zvezdice i da bude, kako kažu u kompaniji, najlepša građevina u samom centru.

pirot Sadašnji izgled hotela uskoro će biti promenjenPodsetimo, “S&V Drilling” je Hotel “Pirot” kupio još krajem 2012. godine i to posle nekoliko neuspelih pokušaja prodaje.

Za ovaj objekat je Stanimir Stiv Lazarević, koji je vlasnik kompanije, izdvojio 114 miliona dinara. Pored hotela on je kupio i ski-žičaru u Dobrom dolu, kao i deo poljoprivrednog i šumskog zemljišta u okolini Pirota.

Pre nešto više od godinu dana predstavljno je idejno rešenje novog hotela dizajnerske kuće “Architect”. Tada je najavljeno da će u rekonstrukciju biti uloženo oko 3 miliona evra.

Inače, kompanija “S&V Drilling” osnovana je u Pirotu 2005. godine, a njen vlasnik Stanimir Stiv Lazarević je, kako stoji na zvaničnom sajtu kompanije, "jedna od vodećih ličnosti u industriji bušenja u Australiji, Indoneziji i Evropi".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mc JAY

    15:59 // 18. 2. 2014.

    ispot hotela je riznica blaga do koje samo moze stici iz hotela ka novom centru krtticom hahha

  • istoricar

    00:53 // 18. 2. 2014.

    Posto covek ima iskustva sa busenjem, nadam se da se nece izbusiti rupa u opstinskoj kasi koju pune gradjani Pirotskog okruga. Verovatno od otvaranje fabrika vise nema govora izgleda.

  • Prčevljanin

    13:26 // 17. 2. 2014.

    Nadam se da je ovo istina i da će se stvarno renovirati ovo ruglo u samom centru.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: