Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:39, 20. 1. 2021.

Odbornik Krstić ukazuje na nenamensko trošenje u Medijani, u Opštini kažu da je sve po proceduri

Opština Medijana Da li se novac nenamenski troši u Medijani?; foto: JV

Nekoliko miliona dinara iz budžeta niške Opštine Medijana, kako kaže odbornik Ruske stranke Milan Krstić, godišnje odlazi na finansiranje projekata raznih udruženja među kojima su i ona kojima je to jedini prihod cele godine ili koja su registrovana neposredno pre raspisivanja konkursa. Za njega je ovo, kaže, kriminal, a u Opštini tvrde da je sve transparentno i u skladu sa procedurom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Mara

    12:29 // 20. 1. 2021.

    Svaka cast

    • Bata Petrović, poitički kokoškar

      12:55 // 20. 1. 2021.

      Maro, SVAKA ČAST.
      Na umnim komentarima
      NARAVNO.

  • Milan

    11:04 // 20. 1. 2021.

    Ovi preletaci kao ovaj sto glumi rusa, bane jovanovic i onaj iz vodovod ne znam mu ime, sto kao glume opoziciju, toliko su obesmislili bavljenje politikom da i kad izjave nesto pametno ja sam milion posto siguran da to rade po nalogu iz sns centrale i da se nesto drugo valja iza brega

    • Bata Petrović, politički kokoškar

      12:52 // 20. 1. 2021.

      HVALA Bogu da smo za 30 godina(:1990-2020.) SHVATILI da su UVEK aktuelna vlast i trenutna "opozicija" u političkoj REALNOSTI u stvari - JJEDAN SLOŽNI TIM.
      U Nišu, pogotovu.
      Postavlja ih jedan isti ogan, ISTA SLUŽBA, ili centar, kako god.
      ZATO, bez obzira na sve afere I zloupoyrebe političara u vlasti, do današnjeg dana NIJE ODGOVARAO.
      Vrana vrani oči ne vadi.
      Pogotovu kada su iz ISTOG JATA

    • Nišlija

      18:22 // 20. 1. 2021.

      @Milan - ti ako si siguran, pokreni nešto. Večiti napadi na nekog drugog bilo Bane Jovanović, bilo Ćirković ili neko treći. Dok takvi kao ti daju samo predloge i nešto u što su kao sigurni, prvorođeni će vladati još sto godina a ti ćeš i dalje kriviti 'one druge i treće'

  • Mara

    13:35 // 20. 1. 2021.

    @Bata Petrović politički kokoskar hvala na komplimentu a taj što piše svaka čast se potpisuje u moje ime bar je zanimljiv

  • B. Stojanović

    09:22 // 20. 1. 2021.

    Sve Gradske Opštine su ćelije nerada i manipulacija. Stvorene su greškom i sistematski razjedaju Grad, pa ih hitno treba ukinuti. To je I zadatak ove lokalne vlasti.

  • Mara

    11:51 // 20. 1. 2021.

    Bruka.

  • Zorislav

    14:23 // 20. 1. 2021.

    Krstić nek pdnese izveštaj koliko je puta bio s Djurom u Grčkoj po nekoliko dana navodno zbog penzionera. Zatim, koliko su hiljada evra platili videprezentaciju na hramu cara Konstantina, koja vredi stotinak evra, koliko je plaćao savetnice bez ijednog fana radnpg iskustva..?

  • Prvoslav Mladenović

    18:32 // 20. 1. 2021.

    Potpuno se slazem sa iznetim misljenjem da su sve Gradske Opštine ćelije nerada i manipulacija.Godisnje iz budžeta potrose oko milijardu dinara. Svrha im je da uposle partijske ljude iz svih stranaka koje su do sada bile na vlasti u Nisu, jer nema tu obnove vec samo pridodavanje novih partijaca. Ovaj dok nije postao Rus bio je "budža" a sad se pravi lud i mudruje.

  • Sećanje

    21:48 // 20. 1. 2021.

    Nerado se javljam putem komentara. Ne ulazim u to da li su stvari koje Krstić iznosi tačne, jer ne znam. Ali dobro pamtim kako se on kao predsednik Opštine poneo prema gradjanima koji su mu se obratili oko jednog komunalnog problema u koji su , ispostavilo se kasnije, bili upleteni članovi vladajuće koalicije u Medijani. Intrigantno je da sa tom sramotom je odlučio da se i dalje nudi gradjanima.

  • takovo

    14:51 // 20. 1. 2021.

    Čim naprednjaci vladaju,naravno da je po proceduri, po zakonu, bez malverzacija.Bezgrešni naprednjaci,kao vodja im.

  • Miksa

    20:59 // 20. 1. 2021.

    Nišu su omča oko vrata tkz. gradske opštine. Veštačka tvorevina stvorena za dobrobit funkcionera i njihovih prijatelja. Apsolutno potrebne Beču, Cirihu, OSlu ali ne i Nišu, siromašnom gradu na brdovitom Balkanu. Ali para je slatka.Usavreni konkursi za lažne konkurse ,organizacije i firme. Sve po zakonu a u stvari laž i prevara. Ali to smo mi , sitne duše, prodali bi i familiju za šaku dolara....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: