Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:31, 14. 12. 2013.

| Ekonomija

Operite auto za 5 minuta

Autor:Izvor:
800x600-3.jpg

Živimo brzim tempom, svi negde žure, nemaju vremena, sve se radi što pre i što brže. Jurnjave sa jednog kraja na drugi, sa jednog posla na sledeći. U takvim okolnostima ušteda vremena kod poslova koji nisu primarni je prava vrednost.

Koliko puta Vam se desilo da morate brzo da operete kola, a nema nijedne slobodne perionice? Ili, kažu Vam u perionici da će biti slobodnog mesta za sat vremena, pa ili morate da ostavite kola ili da dođete za jedan sat. Zvuči poznato?

800x600-11

Ako Vam ponude pranje kola za 5 minuta, sa maksimalnim čekanjem od 10 minuta, da li Vam zvuči primamljivo? Jedini uslov je da sami obavite posao.

U Nišu je otvorena samouslužna auto-perionica sa eko-pranjem koje je bez kontakta. Bez kontakta znači da nema četki niti sunđera koji bi mogli ošteti farbu na autu ili ostaviti fleke. Takođe, koristi se voda posle koje nije potrebno prebrisavanje vozila jer ne ostaju tragovi na vozilu.

800x600-Mapa Lokacija

Kod kružnog toka, na uglu Vojvode Mišića i Bulevara Nemanjića otvorena je perionica “Sib Invest” koja je opremljena najsavremenijom "Ehrle tehnologijom" koja pruža brzo pranje uz sertifikovana sredstva i mikropročišćenu vodu koja omogućava efikasno pranje i ne ostavlja fleke.

Prvi korak kada dođete do perionice je kupovina žetona na automatu. Jedan žeton košta 50 dinara, a obuhvata 120 sekundi za bilo koji program. Za kompletno pranje dovoljna su 2 žetona.

Kompletno pranje obuhvata 4 koraka, dok se korisnik može odlučiti i za brzi program (2 koraka) ili samo za jedan.

Ponuđeni programi su:

Čišćenje mikroprahom – kombinacija mikropraha i vode zagrejane na 60°S svojim delovanjem bez napora uklanja nečistoću sa svih delova automobila. Specijalna formula mikropraha čisti automobil kao hiljade malih sunđera odjednom, bez mehaničkih oštećenja.
Ispiranje – ispiranje izuzetno čistom, filtriranom vodom uklanja ostatke nečistoće i mikropraha

Zaštita toplim voskom – sve površine automobila, metalne, lakirane, gumene i plastične, dobijaju zaštitni film, koji štiti od atmosferske i organske prljavštine, kao i štetnog uticaja UV zračenja.
Sušenje bez mrlja i poliranje – poslednji korak je ispiranje jonizovanom vodom, pročišćenom osmozom, sa dodatkom nano-sredstava za visoki sjaj. Vozilo ne treba da se briše jer posle sušenja nema nikavih mrlja.

800x600-7

Na usluzi Vam je 7 kabina, a očekivano maksimalno čekanje je do 10 minuta.

U svakoj kabini, pored kontrolne table se nalazi uputstvo za upotrebu na kom je u slikama objašnjena procedura svake radnje. Prvih 6 meseci će na usluzi biti asistenti koji mogu pomoći oko dodatnih objašnjenja.

Dolazi hladno vreme i nije baš bezbedno niti prijatno prati vozilo na otvorenom, ali to ne treba da Vas brine jer je uključeno podno grejanje u svakoj kabini.

Perionica “Sib Invest” ima jedinu tehnologija koja koristi mikro prah, tačnije deterdžent koji otklanja svu prljavštinu. Uz vodu koja je mikropročišćena, na automobilu ne ostaju fleke.

800x600-10

Ukratko, “Sib Invest” pruža uštedu vremena, pranje bez kontakta i pranje vodom posle koje nije potrebno prebrisavanje vozila, a automobil izlazi iz perionice bez tragova koje ostavljaju metali u vodi.

Ovakvih perionica u Srbiji ima još na 2 ili 3 mesta, pa su Nišlije dobile među prvima mogućnost da se upoznaju sa tehnikom koja je u Nemačkoj jako popularna.

Nema razloga da ne bude tako i u Nišu. Brzo, efikasno, bez kontakta i fleka, samo najbolje za Vaš auto.

Perionica "Sib Invest" počinje sa radom u ponedeljak 16. decembra. Od utorka 17. do subote 21. decembra sugrađani će moći besplatno da probaju usluge ove perionice.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: