Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:05, 18. 6. 2018.

Opština Prokuplje plaća kamatu od 127 miliona zbog duga Direkcije

Sumnjivo trošenje novca prokupačkog Povereništva za izbegle i raseljene lj.m. foto Kamata nešto manja od osnovnog duga; foto: Lj.M.

Za dug stare Direkcije za neplaćene radove od pre 10 godina, Opština je nedavno isplatila iz budžeta 200 miliona dinara, a sada je na naplatu stigla i kamata po nepravosnažnoj presudi Privrednog suda po kojoj će, od novca poreskih obveznika, Opština morati da plati još 197 miliona dinara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Crni

    10:33 // 19. 6. 2018.

    Pa Predsednice Opstine ti si bio na vlasti i kada je nastao taj dug odnosno u demokratskoj stranci i to u vrhu.Znaci ti si odgovoran i za dug i za kamatu.Preletacevicu mislis da ces preleteti i sledeci put.E nece da moze

    • VOJACA

      18:43 // 20. 6. 2018.

      Nikad u ovoj drzavi nece biti bolje Sve iste lopuze se vrte na vlasti Sa svakom promenom dva coveka isplivaju nova i DVESTA STARIH Koji u svakoj stranci u vrhu A po promeni vlasti tu istu pljuju i napadaju Ali sta ces I SLEDECI CE BITI ISTI I POSLE NJIH Ova drzava je osudjena na lopove i prevarante...Kradite jer mi budale vas trpimo...

  • Preletacevic

    15:51 // 19. 6. 2018.

    Hahaha. Za sve kriva bivsa vlast koja me je zaposlila i gde je moja majka bila vazan sraf DS. Jel tako Simonovicu? I nije li sramota te tvoje saradnike koji su svi prebegli iz DS u SNS i sada pljuju li pljuju. Kakvi ste vi ljudi bez morala, ovo je strasno. A da ti odgovaras zbog te kamate koju si zaduzio grad, nesposobni kadru svih vlasti. Da postoji zakon, neko bi te pitao, ovako? Mozda nekada!

  • Пера Перић

    12:10 // 19. 6. 2018.

    Како Симоновића који је био перјаница ДСа у време задуживања није срамота да овако говори.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: