Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:20, 3. 10. 2018.

| Ekonomija

Otvaranje "Lidla" u Nišu i Leskovcu najavljeno za sledeću nedelju

Autor:V. MilićIzvor:N1, Južne vesti
Lidl Niš
Dva grada na jugu Srbije među prvima u zemlji dobijaju "Lidl" supermarkete; Foto: JV/V. Milić

Nemački lanac supermarketa Lidl, posle šest godina od najave njegovog dolaska u Niš, 11. oktobra konačno bi trebalo da otvori vrata potrošačima. Kako prenosi N1, Lidl se istog dana otvara i u Leskovcu.

Lidl ima tradiciju da otvara sve markete istovremeno, međutim, u Srbiji ovo neće biti slučaj, pa će samo pojedini gradovi sledeće nedelje dobiti ove prodavnice. Potrošačka korpa Hoće li "Lidl" biti jeftiniji za pazariti od drugih?; Ilustracija; Foto: JV/V. Milić

U Nišu će se ovaj supermarket, čuven po nižim cenama u odnosu na druge supermarkete u evropskim zemljama, otvoriti na Vizantijskom bulevaru, preko puta DIS-a. Na ovoj lokaciji počeli su izgradnju objekta pre više od dve godine.

Kako prenosi N1, iz ove kompanije su najavili da će početi da rade supermarketi u 12 gradova u Srbiji, u četvrtak 11. oktobra od 8 sati.

Verujemo da ćemo zadobiti poverenje potrošača kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih Lidl brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji - rekla je predstavnica Lidla Martina Petrović.

Inače, kompanija je još 2012. bila zainteresovana za gradnju objekata na tri lokacije u Nišu. Od gradnje na Apelovcu su odustali, a površina koju je grad namenio ovoj kompaniji je bila pod restitucijom. Kako su ranije najavljivali, ovaj investitor je razmatrao i jednu parcelu u blizini Železničke stanice, ali je objekat sagrađen samo u Duvaništu.

U Leskovcu je izgradnja objekta u Ulici kralja Petra Prvog preko puta nove pijace završena u martu, a Lidl je u tom gradu kupio zemljište za 75 miliona dinara, dok je za opremanje uložio još 10,5 miliona dinara, rečeno je iz gradske vlasti.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Novi Sad

    22:03 // 3. 10. 2018.

    Koliko vidim slika je iz NS. Oko Lidla nema nište sem dve benzinske. Odličan izbor lokacije. Ali to neće smetati konkurenciji da napravi vanredno spuštanje cena slučajno u četvrtak. To je za NS uobičajena praksa.

    P.S

    Ne očekujem ništa spektakularno. Ko je bio u komšijskim Lidl prodavnicama zna šta ga može čekati.

  • Miki

    16:14 // 3. 10. 2018.

    Samo mracite....sta fali sto je dosao Lidl...ne neve biti kartelske cene jer bi to uradio i u Grckoj Italiji Austriji...gde sam bio u Lidlu i u drugim njihovim supermarketima sa jacim cenama,a u Lidlu nizim...a oglas za posao je bio svako je mogao da se prijavi uredno su odgovarali ko je primljen ko nije...nema partijskog zaposljavanja jer njima trebaju zaista pravi trgovci brzi.i spretni....s

  • nezaposleni

    13:51 // 3. 10. 2018.

    Konkurs za posao? Ništa ponovo! I sad samo preko veze!

    • Zvoncica

      14:52 // 3. 10. 2018.

      Bio je konkurs na njihovom sajtu. Ako se ne varam pre vise od godinu dana.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: