Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:36, 13. 4. 2020.

| Ekonomija

Parking servis kupuje kamion od 85.000 evra, Grad odobrio zaduženje

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
Parking servis
"Parking servis" kupuje kamion; foto: JV

Kamion kiper koji će služiti za transport radnih mašina i stubova javne rasvete postaće deo voznog parka Javnog komunalnog preduzeća Parking servis Niš, a Gradsko veće odobrilo im je kredit od 85.000 evra za kupovinu ovog vozila. Naplatu parkinga u vanrednom stanju kažu da rade da se ne bi stvarale gužve.

Oko 10 miliona dinara košta novi kamion za niški Parking servis, a iz ovog preduzeća navode da je javna nabavka sprovedena prošle godine, sklopljen je ugovor i da će biti plaćen po isporuci.

Novac će biti obezbeđen iz kredita, a Gradsko veće odobrilo je krajem marta ovo zaduživanje za nabavku kamiona kipera sa utovarnom rampom i poluprikolicom, a koji bi služio za transport radnih mašina i stubova javne rasvete.

Primarna namena mu je u sektoru održavanja javnog osvetljenja, gde se poluprikolicom značajno olakšava transport stubova javnog osvetljenja koji se montiraju i menjaju, a takođe je prilagođen i za transport radne mašine-bagera koji se koristi za kopanje rupa za stubove javne rasvete i kanala za podzemne vodove elektro mreže - navode iz Parking servisa.

Kako dodaju, vozilo poseduje i utovarni sanduk koji može da kipuje transportni sadržaj, što je, kako kažu, korisno i ima primenu u komunalnoj i građevinskoj delatnosti.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sale

    12:41 // 14. 4. 2020.

    A pitam se kome idu pare od SBB kablova sto ih razvlace i po svim banderama krovovima i stubovima po gradu...

  • Deky DDT

    12:39 // 14. 4. 2020.

    Dok je bio Jankovic direktor nisu bili gubitaši , nego su se vratili iz gubitaša i dobro radili i prosirili delatnosti na javno osvetljenje i obelezavanje , čak su i parkove i mobilijare radili a sad jedno po jedno prepustaju drugima , od sl godine privatna firma odrzava rasvetu

  • Dzong

    20:34 // 13. 4. 2020.

    Od njih su veći gubitaši samo komunalci.

    • Miodrag

      22:26 // 13. 4. 2020.

      Na koje komunalce mislis?

    • aca

      22:35 // 13. 4. 2020.

      Da ti nije komunalaca u ovo vreme pio bi djavola vodu, cistili i dezinfikovali bi ti ulicu tvoja baba i deda, djubre bi verovatno i jeo, za bolje nisi

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: