Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:49, 18. 1. 2013.

"Pčelici" isključena struja

vrtic.jpg

Zbog dugovanja od preko 20 miliona dinara niška Elektrodistribucija je isključila struju upravnoj zgradi gradske predškolske ustanove. Vrtići nisu ugroženi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Georgina

    11:31 // 18. 1. 2013.

    Vala i isključujte svima koji ne plaćaju struju! Dok se običnim građanima struja isključuje na neplaćenih 10 000 dinara neki duguju silne milione i nikom ništa....ovo je strašno

  • Mihajlo 77

    21:02 // 18. 1. 2013.

    Malo je to, upravu pčelice treba isključiti i pohapsiti zbog lošeg poslovanja, a ne da deca i roditelji trpe zbog njih!

    • Legolas From the forest

      16:28 // 20. 1. 2013.

      Slazem se.

  • Legolas

    14:32 // 20. 1. 2013.

    3-5-7 je u pravu, niko se dosada nije zapitao zasto PCELICA ima ogromna dugovanja, zasto se novac rasipao bespotrebno na renoviranje upravne zgrade, zasto je kupljen novi Pezo 407 iako je vec uprava imala novi Punto z-10, zasto se nisu isplacivale jubilarne nagrade od 2009. od kada je Jonic postao direktor. Gradonacelnik je upoznat sa svim cinjenicama i nije preduzeo nista, Dugovanja za struju , vodu i ostale komunalije nisu placana od kada je Jonic direktor, a svi znamo kako je dosao na to mesto. Zbog mira u "koaliciji" najvise trpe radnici ustanove.

  • Legolas From the forest

    16:10 // 20. 1. 2013.

    3-5-7 nadimak dir. Jonica :
    3.ooo evrica radno mesto Kuhinja Pcelica
    5.ooo evrica radno mesto vrtici
    7.ooo evrica Uprava Pcelice
    Zaposljen sin predsednika upravnog odbora (Djordje Milosevic) u kuhinji, zaposljen sin clana upravnog odbora Verice Radenkovic (Nemanja Radenkovic) u kuhinji...
    Predsedniku ASNS sindikata zaposlio suprugu, predsedniku Nezavisnog sindikata zaposlio drugu cerku (i prva isto radi u Pcelici), predsedniku Samostalnog sindikata zaposlio snajku...
    Tuga i jad.

  • Vesna

    00:05 // 19. 1. 2013.

    Duguju 20000 eur za struju, ali ih to nije sprecilo da rasipaju novac na novogodisnju proslavu za sve zaposlene. Umesto da razmisljaju kako da mozda pocnu da pruzaju dodatne usluge i povecaju zaradu

    • Dragan

      10:26 // 19. 1. 2013.

      Ne treba iznositi neistine.Proslavu uoci Nove godine su uposljeni placali iz sopstvenog dzepa.

  • 3-5-7

    01:03 // 19. 1. 2013.

    Jel sme neko direktora Jonića da pita gde su pare za struju ili zbog mira u koaliciji će prelaziti preko njegovih pronevera,zapošljavanja za pare,korupciju i kriminal kao što preko toga prelaze i ćute i za Banetovim mućkama !?

    • Legolas From the forest

      16:27 // 20. 1. 2013.

      Pare za struju otisle na nove automobile, mermer,nadogradnju upravne zgrade,letovanja i zimovanja u Brzecu, vikendicu u Prosek...

  • vaspitac

    20:20 // 20. 1. 2013.

    To sto je Jonic zaposlio bez evrica ( ako su dobri radnici) i ako prima decu radnika Pcelice to je OK.Sve sto je primio za lovu je zalosno jer taj ko ima 5000 i 7000 evra nije ugrozen.Tako zaposljeni se ponasaju kao gazde jer su dali lovu.

    • Legolas From the forest

      19:41 // 21. 1. 2013.

      Tako zaposljeni se time hvale javno pred ostalim kolegama.
      U Pcelici postoje i radnici koji rade na odredjeno po 6-7 godina, pa jos uvek nisu zaposljeni iako su deca bivsih radnika.
      Naravno jer nemaju novca da sebi kupe radno mesto.

    • mirko

      21:07 // 6. 2. 2013.

      Upravu si.Decu svojih radnika ne prima,a ovi sto su dali evrice ponasaju se tako bahato.Niko nista nesme da im kaze jer je njih pobogu doveo jonic.Uzas.

  • Sinisa Milinkovic

    12:20 // 18. 1. 2013.

    Iskljucenja su opravdana ako nisu selektivna, potrosac je i Pera Petrovic i BOR, pa ako se iskluci struja Peri onda mora i BORU. JA SAM PROTIV ISKLJUCENJA.Resenje postoji i bez primene sile sa pozicije MOCI.

    • Tomislav Popovic

      14:05 // 18. 1. 2013.

      Primena sile i pozicija moci a dugovanje preko 20 miliona dinara?

  • jasna

    01:27 // 21. 2. 2013.

    Sad mi nije jasno ko je od vas u pravu? Prvo kazete zaposlio decu mnogih radnika, posle kazete kako ne prima decu svojih radnika. Ako nekome toliko znaci da bude radnik u kuhinji i prima odgovarajucu platu ne verujem da taj ima 5000 eu ustedjevine. Znamo kolika je plata i taj kome je do nje stalo sigurno nije neki bogatas. Prijatno me je iznenado podatak da je toliko dece svojih radnika zaposlio, to je lep gest.To je u svakoj firmi nekada bilo pravilo.
    To sto se neki novozaposleni hvale da su mu dali novac vise mi lici na neke koji ga ne vole, pa imaju zadatak da ga ocrne, jer, upamtite, ko je za pare dobio radno mesto- takav ce da cuti kao zaliven! Pa zar nije tako? Barem bih ja tako uradila. Tako da svi vasi komentari verovatno poticu od (ne)radnika te ustanove kojima on nije simpatican. No, Juzne vesti zato i sluze- da neke nase frustracije ovde iznesemo i malo popljujemo one koje iz nekog razloga ne gotivimo. Iskreno, i ja to ponekad cinim kad mi dodju zute minute...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: