Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:37, 28. 10. 2018.

| Ekonomija

Pet miliona za adaptaciju niškog Doma zdravlja, Narodnog i Lutkarskog pozorišta

Autor:B. Ž.Izvor:Južne vesti
dom zdravlja
Dom zdravlja biće okrečen i dobija nove prozore; foto: JV/J. A.

Novi prozori, podovi i krečenje za Dom zdravlja, sređivanje vodovodne instalacije u Pozorištu lutaka i zamena podova u niškom Narodnom pozorištu biće obavljeni nakon što su ove ustanove odabrane na projektu NIS-a "Zajednici zajedno". Za ove radove biće ukupno izdvojeno 5 miliona dinara.

2,5 miliona dinara za Dom zdravlja, 1,5 za Narodno pozorište i oko milion dinara za Pozorište lutaka, kako kažu u NIS-u, biće uloženo da se ove ustanove adaptiraju.

Odluku o prioritetnim oblastima definisali su predstavnici lokalnih samouprava, koji su pozivali ustanove i udruženja iz svojih gradova ili opština, koje se tim oblastima bave, da prijave projekte od dugoročnog značaja za razvoj njihove zajednice - navode u NIS-u.

Dodaju da je program društvene odgovornosti "Zajednici zajedno" jedan od najznačajnijih projekata NIS-a koji se uspešno sprovodi već 10 godina u saradnji sa lokalnim zajednicama u Srbiji.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gistro

    09:27 // 29. 10. 2018.

    Znajući ko i kako dobija tendere, mene samo brine da ti podovi nakon zamene ne potraju 2-3 godine i raspadnu se. Ispostaviće se možda da je bolje bilo da ostanu stari. Sve se svelo na puku formu i uzimanje para. Daj bože da grešim, pa da moji unuci hodaju po tim podovima u pozorištu.

  • Срба

    01:12 // 29. 10. 2018.

    Џаба смо кречили.

  • Gari

    14:44 // 28. 10. 2018.

    Sve je ovo OK, renoviranje, krečenje... Jel palo "odgovornima" u ovim institucijama da ODRŽAVAJU I ČISTE Dom Zdravlja, Lutkarsko i Narodno pozorište ? Novi Dom Zdravlja je već dobro propao, prljav, izgreban, odvaljen... NEBRIGA SVIH, DIREKTORA, LEKARA, TEHNIČKOG OSOBLJA, PACIJENATA... Mozda bi bilo dobro da se JV "prošetaju" po pomenutim ustanovama i "utvrde stanje na terenu", pa da vidimo...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: