Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:07, 1. 12. 2022.

Počela prijava za 5.000 dinara

prijava za 5000 dinara 3 Lako do prijave; foto: printscreen, Uprava za Trezor

Mladi od 16 do 29 godina sa srpskim državljanstvom i prebivalištem na teritoriji Srbije od danas mogu da se prijave za jednokratnu pomoć od 5.000 dinara iz budžeta države. Za prijavu su potrebni matični broj, broj lične karte, kao i ime banke gde osoba želi da primi novac.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Radnik u tri smene

    12:20 // 1. 12. 2022.

    Dokle više poniženja od ove nakaradne države ,sa nazovi pomoći od 5000 din mladi će izaći jedan vikend u grad popiti nekoliko litara piva,polomiti nekoliko klupa na keju a praznu ambalažu baciti u Nišavu, a usput se još i potuku ili pak maltretiraju nekog taksistu ili vozača autobusa,to je rezultat ove nazovi pomoći države!

  • majka

    12:27 // 1. 12. 2022.

    Neka vlast prvo vrati cene na nivo od 3 aprila 2022, pa ću ja sama svojoj deci davati po deset hiljada mesečno a ne ovako sve su nam uzeli za hranu i komunalije,astronomska poskupljena,uneli razdor u porodice,pa sad će još decu da mi podmićuju i okreću protiv svojih roditelja!

  • Boyan

    12:38 // 1. 12. 2022.

    A gde smo tu mi srednjovečni između 30 i 65god.I suviše matori da bi bili zavedeni,i suviše mladi da bi bili izlapeli.Svi koji nisu dobili identičnu pomoć od države koju ćemo samo mi radnosposobno stanovništvo da vraćamo godinama,treba da tužimo državu za DISKRIMINACIJU i ako treba ići do Strazbura.U Nemačkoj po 300€ deli se radnicima i studentima, penzionerima po 200€ .

  • Bole

    12:53 // 1. 12. 2022.

    Van svake pameti,znači ne morate da imate ni dan škole ni dan radnog staža ,bitno da imate između 16 i 29 godina i dobijate pomoć. Znači nagrađujete loše đake koji maltretiraju profesore i neradnike koji neće da rade.Na zapadu se pomažu samo ljudi u radnom odnosu,penzioneri i studenti od kojih se očekuje da doprinesu dobrobit svojoj državi,ovde su potpuno drugačiji aršini nećemo mi skoro u Evropu

  • Smuk II

    17:25 // 1. 12. 2022.

    More, digoše nam cenu... deci
    pogotovo !!!! Malo li je 5.000 dindži - za celog čoveka ? Pa , celo prase od 15kg žive mere vredi više !
    Procenili su nas - svaki im čas' !
    I stvarno - ne vredimo mnogo.

  • Pomozite nam

    10:44 // 10. 12. 2022.

    Voleo bih da polaganje za auto ako je moguće polagati za džabe žalosno je 100.000 dati za to dok drugi nemaju ni bicikli baš žalosno da sam ja taj koji se pita danas bi svaki čovek il žena dobili sve što su mogli samo da sanjaju eto dokle ide ovaj svet baš žalosno i tuga beda za Republiku Srbije

  • Marsel simic

    20:22 // 12. 12. 2022.

    Pristajem za pomoc od pet hiljada din i hvala sinisu mali ani vulinu dacicu i svima ostalima koji podrzavaju vucica a najvisr hvala aleksandru vucicu nasem najboljim presedniku na ovoj planeti marsel simoc poz

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: