Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:35, 11. 7. 2013.

| Ekonomija

Pomoć u zapošljavanju na jugu Srbije

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
Potpisivanje-ugovora.jpg
Maša Bubanj i Zoran Antić

Predstavnici nemačke organizacije HELP, Grada Vranja i opštine Bujanovac potpisali su ugovor o saradnji na projektu „Stvaranje novih mogućnosti zapošljavanja u južnoj Srbiji“

Ugovor su  u Vranju potpisali gradonačelnik Zoran Antić i menadžerka HELP Programa za južnu Srbiju Maša Bubanj koja kaže da će projektom u Vranju biti podržan najmanje 31 korisnik, čime će biti omogućeno otvaranje novih radnih mesta, pre svega za pripadnike socijalno ugroženog stanovništva.

Prema rečima gradonačelnika Antića, vrednost Projekta  je 92.500 evra, od čega je učešće grada 13.850 evra, a vrednost pojedinačnog granta iznosiće, u proseku, 1.500 evra.

2 Maša Bubanj i Nagip Arifi Dan ranije Maša Bubanj potpisala je ugovor i sa predsednikom opštine Bujanovac Nagipom Arifijem, a vrednost projekta za Bujanovac je 92.500 evra, od čega je učešće opštine 13.850 evra i Projektom će u opštini Bujanovac biti podržan takođe 31 korisnik.

Realizaciju projektnih aktivnosti usmerenih ka samozapošljavanju HELP i opština Bujanovac organizuju po deveti put, pa je do sada u Bujanovcu podržano 255 malih biznisa koji uspešno posluju na lokalnom tržištu i ostvaruju redovne prihode za svoje porodice.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Petkovic

    13:26 // 12. 7. 2013.

    Koga oni misle da lazu?
    Mladi ljudi, bezite iz grada...nema nam ovde buducnosti.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: