Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:15, 12. 6. 2020.

| Ekonomija

Posao za mlade u Medveđi na razvoju preduzetništva

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
potpisivanje ugovora
Ugovor potpisan; foto: Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga

Dvanaestoro mladih Medveđana dobiće posao na uspostavljanju Kancelarije za preduzetništvo u ovoj opštini koja će raditi na razvoju preduzetničkog duha kod građana i podsticati otvaranje preduzetničkih radnji.

Ugovor o otvaranju Kancelarije predsednik Opštine Nebojša Arsić potpisao je sa Centrom za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, preko koga će biti angažovani mladi ljudi.

Projektom "Uspostavljanja Kancelarije za preduzetništvo“ omogućeno je da se uposle 12 lica sa srednjom, višom i visokom stručnom spremom na period od 4 meseca - kažu u Centru.

Kako objašnjavaju, osnovni cilj zajedničkog projekta je da se kroz aktivnosti realizovane ovim projektom odgovori na sve veće potrebe mikro, malih i srednjih preduzeća u opštini Medveđa.

Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga je osnovan novembra 2006.godine, registrovan je kao društvo sa ograničenom odgovornošću, koje "podržava dugoročni društveno-ekonomski razvoj regiona".

Osnivači Centra su opštine i gradovi Jablaničkog i Pčinjskog okruga, predstavnici biznis sektora i civilnog društva, a na čelu Skupštine osnivača nalazi se gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: