Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:00, 22. 1. 2024.

| Ekonomija

Posle skoro godinu dana niška "Toplana" menja nameštaj za 14.500 evra

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne Vesti
Toplana Niš
Novi tender niške Toplane; foto: JV

Niška Gradska Toplana treći put će od 2021. godine dobiti novi nameštaj za svoje kancelerije, pošto je i treći put firma Enterijeri Niš Stol-Meblo dobila ugovor vredan 1.435.000, odnosno 1.710.000 dinara sa PDV-om. Oni će izraditi nove radne stolove, komode, kasete, ormane i radne fotelje, kao i odmarališta za noge. U cenu ugovora spada i servisiranje već postojećih fotelja.

Od tri ponude koje su stigle nakon objavljenog tendera Toplane, ponuda Stol-Mebla i ovoga puta ocenjena je kao najprihvatljivija, objavljeno je na Portalu javnih nabavki.

Prethodno su za iste poslove dobili ugovor od 1.420.200 dinara sa PDV-on 13. februara 2023. godine, a pre toga 2. novembra 2011. godine, čija je vrednost ugovora bila 1.627.524 dinara.

Kako je istaknuto u najnovijoj tenderskoj dokumentaciji, niška fima se ugovorm od nešto više od 14.500 evra obavezala da će napraviti i dopremiti Toplani 25 radnih stolova različitih dimenzija i materijala, kao i 10 pokretnih kaseta, 19 komoda, 15 arhivatorskih ormana.

Takođe, u specifikaciji javne nabavke piše i da su tražili i 10 radnih stolica, kao i 30 konferencijskih stolica sa metalnim nogama koja će imati tapacirana sedišta i naslone, na bukovoj osnovi.

10 radnih fotelja sa visokim naslonom u štifu sa tilt mehanizmom, rukonaslonom i otpresak od bukovog furnira rađen iz jednog dela.

10 radnih fotelja sa visokim naslonom u koži, liftomatom, rukonaslonima i otpresak od bukovog furnira rađen iz jednog dela.

10 odmarališta/postelja za noge - piše u javnoj nabavci.

Podsetimo, početkom godine objavljeno je da će tri nova službena električna automobila niška Gradska toplana kupiti od firme Pane AG iz Surčina koja je pobedila na tenderu sa ponudom od 6.498.000 dinara, a koja je za samo 2.000 dinara manja od cene koja je bila predviđena. Sa PDV-om to iznosi 7.797.600 dinara, što je oko 66.500 evra.

Dokumenti za preuzimanje

  1. Specifikacija javne nabavke  (preuzmi) - 38.07 KB
Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • milutin

    14:17 // 23. 1. 2024.

    Naravno da će da menjaju i nameštaj i kupuju el.automobile kad bukvalno svakog meseca povećavaju cenu grejanja.Apelujem na masovno isključenje sa d.gr

  • Auttrikter

    20:16 // 22. 1. 2024.

    Normalno, za radnike u servisu i onima sto loze danonocno, nema nista ! Oni ce ono, izandjalo od adminisatracije da dobiju ! Njihove noge ne trpe odmorista i bukovinu !

  • Marinko

    16:14 // 22. 1. 2024.

    Menaju, pa šta?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: