Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:59, 23. 3. 2017.

Potpisan ugovor o izgradnji fabrike za auto-industriju u Niškoj Banji

elektronika Fabrika u NIškoj Banji; foto: wikimedia.rs/Christian Taube

U narednih 10 godina bi trebalo da bude zaposleno 1.250 Nišlija u kompaniji "Integrated Micro-Electronics Inc.", koja je jedan od vodećih svetskih proivođača elektronske opreme za automobile. U Niškoj Banji je potpisan ugovor između Ministarstva privrede i pomenute kompanije, koji predviđa izgradnju fabrike u Nišu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Овца за шишање

    12:23 // 23. 3. 2017.

    Тамо где је чист ваздух и грожђе, имаћемо рђу и гвожђе!

    • ШаЛу нА СтРАнУ

      14:50 // 23. 3. 2017.

      Ајмо људи да се организујемо, Бањци немојте да ћутите. И остали. Хајде сад да се покажемо и премеримо, вредимо ли ишта...Хајде да се и ми питамо, ваљда је ово и даље наш град а не њихова прћија. Ово је озбиљна ствар, браћо и сестре, озбиљна! УСТАНАК!!!?

  • Gaga

    12:41 // 23. 3. 2017.

    Sramota! Definitivno katanac na jednu od najlepsih i najvecih banja. Uzgred ,subvencije po radniku,zemljiste,besplatna radna snaga ,...., ma ,komotno je mogao i da im pokloni! Pitam se samo, kako nas preduzetnik ne moze da dobije nikakvu subvenciju od sopstvene drzave? Dno dna!

  • Milorad

    13:34 // 23. 3. 2017.

    Slepci, da li će te kome odgovarati, za uništavanje najplodnijeg zemljišta. Slično je i kod KPD-oma. U Banji - turistički sadržaji, a KPD - omu se uzima od njihove ekonomije.
    G-dine Kneževiću, džaba vam takve aktivnosti, na štetu ne u grada Niša, već i šire zajednice. A, u svemu ovome.Grad ćuti. Mudruje. Napravio dobar potez. A, što je "ćutanjem"osakatio buduće generacije, nikom ništa.

    • nenad 2008

      16:58 // 23. 3. 2017.

      A, ko je predsednik Niške Banje? Da li se pitao, zajedno sa Banjcima? Zar nije mogla lokacija na lošijem zemljištu? Sećam se, za parcelu koja je dobra, govorilo bi se " Misir joj nije ravan". A, OVI ? Pa Holanđani, primera radi, po jednom hektaru ostvaruju preko 7,5 vagona paradajza. Uz kakve resurse. Deklarativno smo za prioritet razvoja Agrara? Šta radimo!? LOKACIJU MENJATI !!!

  • Sramota

    13:54 // 23. 3. 2017.

    Kada su pre prepravili namenu ove lokacije?!Umesto da se sagradi Akva park jer je Niska banja turisticko mesto i takvo bi trebalo da ostane,uz povecan broj turistickih sadrzaja,oni grade fabriku i time ce banju skinuti sa mape turistickih mesta i pretvoriti je u obicno naselje ili selo.Tome ide u prilog i najavljena prodaja Instituta Niska banja,iako radi punim kapacitetima.

  • Verko

    15:51 // 23. 3. 2017.

    Inače čip na slici je u svoje vreme bio revolucionaran i proizvodio neverovatne tonove, ali mi nije jasno kakve veze ima sa auto-industrijom?

    • :)

      17:16 // 23. 3. 2017.

      Pa i automobili danas imaju elektroniku.

  • ?

    16:00 // 23. 3. 2017.

    Fabrika u banji?????????????????????

  • Срба

    19:38 // 23. 3. 2017.

    Значи,велики вођа сматра да је неопходно још више уништити животну средину и природу у сред бање у којој се људи лече и рехабилитују-поред онолике EI која зврји празна и распада се.Ниш иначе уопште није загађен, па нема везе.Очигледно он сматра наш град и људе конц.логором за јефтину радну снагу где чист ваздух и здрава природна околина нису потребни.Збогом памети! Иначе- шта би са аквапарком??

  • Peka

    22:40 // 23. 3. 2017.

    Niš samo potvrđuje da nikad nije imao dobre političare koji razmišljaju i vole svoj grad.Tako su legende medju retkima u Evropi ukinuli tramvaj na račun autobusa. Mogla je ova fabrika da bude bilo gde samo ne na Loznom Kalemu. Kao da Banjci ne mogu da se dovezu do Elektronske ili neke druge lokacije u gradu..Banji je treba dobar hotel,staze,bazeni,parkovi...Bulatoviću stidi se!!!!!!

  • ja

    08:47 // 24. 3. 2017.

    Glasam za BELOG. BELI est ante portas.SIROTINJA uzvraća!!!!!!!!!!!!

  • Bane banjac

    09:10 // 24. 3. 2017.

    NISU NORMALNI..koja bre fabrika na ulazu u turisticko mesto gde treba ljudi da vide zelenilo, da osete miris banje i vode. Ovaj pravi fabriku. I jos 7000 po glavi.I ja bih mogao da otvorim fabriku da mi daju besplatnu zemlju, infrastrukturu i jos mi plate.Ako smo ludi pa da cutimo. Gde je banjska vlast...predsednik Dejan Jovanovic, predsednik Skupsitne opstine Zoran.KLIMOGLAVCI napredni.SRAMOTA

    • petronije

      18:46 // 24. 3. 2017.

      REFERENDUM !!! /Neka grade u krugu Ei/

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: