Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:21, 15. 3. 2021.

| Ekonomija

Poziv firmama metalskog i mašinskog sektora da se prijave za obuku radnika i podršku poslovanju

Autor:N.M.Izvor:Južne vesti
konkurs preduzetništvo Vojvodina Metal Cluster
Poziv otvoren do 15. aprila; foto: Vojvodina Metal Cluster;

Firme iz metalskog i mašinskog sektora Srbije, koje su registrovane u Agenciji za privredne registre, a među kojima su i one sa teritorije gradova i opština Aleksinca, Prokuplja, Kuršumlije, Svrljiga, Blaca, Žitorađe i Soko Banje mogu da konkurišu za obuku radnika, podršku poslovanju i ostale vrste pomoći do 15. aprila, pozivaju iz Vojvodina Metal Cluster-a. Cilj je, navode, da se poboljša tržišni potencijal, održivost i konkurentnost, kao i da mala i srednja preduzeća metalskog i mašinskog sektora zaposle radnike.

Da bi konkurisale, kompanije i mala i srednja preduzeća treba da budu članovi "Vojvodina Metal Cluster" ili da su podneli prijavu za članstvo u klasteru, a uslov je da nisu u stečajnom ili likvidacionom postupku, navodi se u pozivu.

Poziv za podnošenje prijava, kao i prijavni formular mogu se preuzeti sa sajta VMC. Popunjene prijavne formulare treba poslati isključivo elektronskim putem u PDF formatu (potpisana, pečatirana i skenirana) na elektronsku adresu: [email protected]. U subjectu mejla navesti: Prijavni formular - Naziv pravnog lica. Prijave poslate na bilo koji drugi način (npr. faksom ili poštom) neće biti uzete u razmatranje. Podnosilac prijave ne može da podnese više od jedne prijave predloga poslovne ideje - pravila su iz konkursa.

brusilica varnice metalurgija brusiti metal foto Nikola Mitic Poziv važi za firme metalskog i mašinskog sektora Srbije; foto: N.M.Organizatori ističu da konkurs traje od 15. marta do 15. aprila 2021. godine u 15:00 sati, a svi koji budu podržani u obavezi su da aktivno učestvuju u sprovođenju projektnih aktivnosti, kao i da obezbede jednu osobu za kontakte sa projektom i VMC-om.

Osim toga, dodaju, odabrani kandidati treba da omoguće praksu za najmanje jednog radnika u trajanju od mesec dana, za koga će troškovi obuke biti pokriveni projektom, kao i da u toku projekta zaposle najmanje jednu osobu koja je prethodno bila na praksi.

Za sva pitanja u vezi sa prijavljivanjem na konkurs zainteresovane upućuju da pišu na mejl adresu [email protected] ili da pozovu na telefon 063/755 8 305, radnim danom od 10 do 14 sati, zaključno sa 12. aprilom, a rezultate najavljuju za 30. april.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gagi

    23:22 // 15. 3. 2021.

    Dosadiste jedni te isti!

  • Mara

    21:09 // 15. 3. 2021.

    Kako da se jave kad će da nas zaključuju

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: