Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:31, 28. 9. 2018.

| Ekonomija

“Pregovaramo sa “Air Serbia” da uvede letove iz Niša za svetske destinacije”

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
air serbia
Ilustracija; foto: Wikipedia/Dejan Milinković

“Veliku i značajnu novost", kako je u Nišu najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uskoro će moći da čuju Nišlije, jer se, kako kaže, pregovara sa kompanijom Air Serbia da uvede pojedine letove iz Niša za različite svetske destinacije.

Nakon što je aerodrom “Konstantin Veliki” prešao u vlasništvo države nije bilo novih letova iz Niša, a novost je i da građani više ne mogu da lete do Malmea, jer se ta linija početkom godine ukida.

vučić Nišlijama poručio da ne treba da brinu; foto: Vanja KeserMeđutim, predsednik Vučić je rekao da “ljudi u Nišu ne treba da brinu”, jer će država uložiti mnogo više novca, a imaće i zagarantovan posao i sugurnu budućnost.

Pregovaramo i razgovaramo sa Air Serbia da uvede pojedine letove iz Niša za različite svetske destinacije, tako da sam uveren da će to biti dobra, velika vest i značajna novost za Nišlije - rekao je Vučić.

Podsetimo, iz niškog aerodroma nisu želeli da komentarišu ukidanje linije Niš - Malme, već su rekli da se nijedan drugi ne ukida, a Ministarstvo saobraćaja je najavilo da će do kraja godine uložiti 180 miliona dinara, dok se gradonačelnik Darko Bulatović "zabrojao" i rekao da će i sa ukidanjem linije biti jedan let više.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Igor Kozarski

    11:03 // 1. 10. 2018.

    Ni mi iz Beograda više ne letimo Er Srbijom. Ostalo im je još samo da deru kožu ljudima na linijama na kojima niko drugi neće da leti zbog malog broja putnika, odnosno opšteg osiromašenja.

  • MIMI

    09:01 // 1. 10. 2018.

    ukinuli let za malme,svi koji radimo tamo od sada imamo aerodrome skoplje i sofija,em blize nego Beograd,em u Makedoniji duplo jeftinije gorivo.

  • Daki

    10:40 // 30. 9. 2018.

    Bitno da ima letovi iz Nisa nebitno ko leti. I naravno da su cene ok. Niski aeodrom nasa buducnost za ceo jug Srbije.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: