Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:06, 26. 5. 2011.

Proizvodnja u "Juri" teče po planu (video)

U proizvodnim halama "Jure" u Donjem Međurovu kod Niša već radi 460 radnika, a do kraja godine očekuje se da ovaj broj bude utrostručen.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • LILKE

    14:28 // 26. 5. 2011.

    SVAKA ČAST,SAMO NAPRED,A ONI KOJI SU KRITIKOVALI OVE INVESTICIJE NEKA SE UZMU U PAMET.NEKA SVAKA POLITIČKA OPCIJA DOVEDE PO JEDNOG INVESTITORA U NIŠ I BIĆEMO SA MALO NEZAPOSLENIH.DOSTA JE VIŠE ONE "DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA" ZBOG TOGA INATA SMO DOŠLI DO OVDE.PODRŠKA ZAPOŠLJAVANJU!

  • MIlan

    15:13 // 26. 5. 2011.

    Hahah.... kakva "napredna" tehnologija.... poslednje dostignuce tehnologije... dajte kinezima brdo para da nas zaposle za neku sicu... Tako i treba.... 10000e za jedno radno masto.... za jedan glupavi radni sto sa shemom... ko je uzeo najveci deo kolaca.... Gde je sada istrazivacko novinarstvo ???

  • Jura

    21:41 // 26. 5. 2011.

    Radnici ostaju svakodnevno prekovremeno, uz nepoštovanje zakona o radu.
    Posle 3 meseca rada nemaju ni zdravstvene knjižice.
    Radnik može da ode do wc-a :)

  • Nexa

    23:18 // 26. 5. 2011.

    Lilke,najbolje bi bilo da tebe zaposle u Juri,i posto si izgleda veliki patriota i to lokalni (jer dalje iz Nis nisi ni mrdnuo,)pa kad odneses kuci neku crkavicu, mozda ces shvatiti polozaj crnaca na plantazama pirinca.Ali dobro,to je taj mentalitet juga.

  • Bojan

    23:19 // 26. 5. 2011.

    Gde nadjose ovog da daje intervju, znaci lik je smesan za ne poverovati. Pazi ti radnici mogu da se odmore i da odu do wc-a, aplauz za vas.

  • nišlija

    08:24 // 27. 5. 2011.

    Ljudi, ja stvarno ne vidim u čemu je problem.

    Kome se ne sviđaju uslovi rada u YURI neka da otkaz i gotovo.
    Nikoga ne biju štapom da ide da radi tamo.

    Ako se nekome ne svidja koreanski sistem rada nego bi želeo da ima uslove i broj radnih sati kao u samoupravnom socijalizmu neka nadje posao gde će mu biti bolje.

    Npr. neka ode da radi kod srpskog privatnika pa neka vidi kakvi su mu uslovi rada, koliko mu se uplaćuje socijalno i zdravstveno i koliki mu je godišnji odmor.

    To je sistem rada u ozbiljnim zemljama - od 8 sati 7.5 radiš neprestano na nogama i 30 minuta pauze. Ako ima mnogo posla ostaje se prekovremeno dok se ne završi.


    Ali lenjim srbima teško...pa zato smo i ovde gde jesmo.

  • ljut sam

    12:28 // 27. 5. 2011.

    ...ima kritika, ali mozemo do wc-a... haha sad ce da dodje i njihova poljoprivreda pa da Srbi beru pirinca dok kinezi komanduju, posto vec radimo po kineskim prodavnicama i fabrikama

  • Milannn

    03:13 // 2. 6. 2011.

    Ovaj lik stvarno prica nebuloze... Ne obicno je zabranjeno da se ide do wc-a i da se peru ruke hahaha... Prekovremeni rad sluzi za izrabljivanje,a ne i za rad. Ne znam sta ste ocekivali,sigurno ne neku pametnu osobu na nekoj vodecoj poziciji u fabrici. U sustini zna se da je veci deo radnika dobilo poso preko veze... Veza vrti gde burgije nece :)

  • radioserbia

    23:31 // 3. 6. 2011.

    http://www.youtube.com/watch?v=IJ16jKvfTtk&feature=related

  • dalibor petrovic

    21:19 // 6. 6. 2011.

    Dobro je ljudi sta se bunite da su male plate jesu da imamo jeftinu radnu snagu imamoja se u potpunosti slazem sa likom sto kaze za crnca i za crkavicU.Mi smo sav neradan narod trazimo neke drzavne firme gde ce da legamo i da primamo platu to je to ,a kod nas vl;ada nerad zivi nismo mi navikli na ovaj tempo samo da znate trazi cemo mi ovu juru

  • Zorka

    17:19 // 4. 3. 2012.

    Na ovog tipa, lidera, treba obratiti paznju...nesto ovde ne stima...WC i takve gluposti, sacuvaj Boze...a da li znate da se u njegovom sektoru zapisuje vreme odlaska i dolaska iz wc-a??? Sta ako neko ima stomacne tegobe? Kako da pravda par minuta duze od predvidjenog???ccc...ko ovde donosi pravila..Uzas

  • zorica stojanovic

    12:10 // 19. 2. 2013.

    bas bih dosla da radim kad bi me neko pozvao !

  • zorica stojanovic

    12:14 // 19. 2. 2013.

    bas bih volela da i mene neko pozove u juru da radim,kad te sa biroa setkaju kao ne zovu a ipak cujem stalno neko pocinje da radi.

  • Dusan Markovic

    17:52 // 25. 1. 2014.

    bas bih voleo da me neko pozove da radim

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: