Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:37, 25. 8. 2015.

| Ekonomija

Radoica Milosavljević novi vlasnik RTV "Caribrod"

Autor:RedakcijaIzvor:UNS, Južne vesti
TV Caribrod
Prodato; Foto: FB strana RT Caribrod

Kao jedini ponuđač kontroverzni kruševački biznismen je RTV Caribrod kupio za 18.600 evra, što je za 5.000 evra više od početne cene, saopštila je Agencija za privatizaciju.

Kako je navela Agencija za privatizaciju, Milosavljevića je zastupao Dragan Stefanović iz Kruševca.

Zasada nije poznato da li će i u kom delu biti promenjena programska šema ovog medija.

Direktor RTV Caribrod Emil Tomov je izjavio za Udruženje novinara Srbije (UNS) da će od 20 zaposlenih 14 nastaviti tu da radi, dok se 6 odlučilo za socijalni program.

Čekamo potpisivanje ugovora da vidimo kako će se dalje razvijati situacija. Takođe, očekujemo i da čujemo šta osnivač ovog medija, tj. Skupština opštine ima da kaže - rekao je Tomov. 

Podsetimo, Milosavljević je bio jedini ponuđač za kupovinu RTV Caribrod, ali je njegova ponuda privremeno bila odbijena pre nedelju dana jer je bila nepotpuna.

Naime, on nije priložio potvrdu da nije osuđivan za krivična dela u vezi sa privatizacijom, što je on u međuvremenu dostavio i otklonio smetnje da kupi ovu televiziju.


Medijski magnat, kupuje i TV Pirot?

Po evidenciji UNS-a RTV Caribrod iz Dimitrovgrada je šesti lokalni medij koji je kupio Milosavljević. Pre toga, Milosavljević je postao vlasnik RTV Pančeva, RTV Kragujevca, RTV Kruševca, TV Požege i Centra za informisanje Novi Kneževac.

Kako je "Južnim vestima" potvrđeno u TV Pirot, sutra u 14h ističe rok da Milosavljević otkloni nedostatke u svojoj ponudi za kupovinu i TV Pirot.

S obzirom na to da su zamerke uglavnom bile identične kao i u slučaju TV Caribrod, skoro je izvesno da će Milosavljević od sutra biti i novi vlasnik popularne pirotske televizije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • shaft

    16:17 // 26. 8. 2015.

    Ma, uzeo covek,nek se nadje,sutra unuci da imaju nekakvu nekretninu!

  • marija petrovic

    13:33 // 26. 8. 2015.

    Neko i dalje laze zaposljene. Prvo nece biti privatizacije a onda ne uzimajte socijalni program. Miloici ne trebaju ljudi sa visokim platama.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: