Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:54, 13. 1. 2020.

Raskinut ugovor sa firmom koja je sređivala Trg u Niškoj Banji

Trg Niška Banja Očekuju da što pre izaberu novog koji će završiti obnovu centra Banje; foto: JV/M. J.

Zato što su probili sve rokove za rekonstrukciju Trga u Niškoj Banji, raskinut je ugovor sa leskovačkom firmom Sistem SNL Graditelj, potvrdio je predsednik Opštine Dejan Jovanović. Kaže da ubrzano rade na tome da raspišu tender za izbor novog izvođača, koji će završiti započeto popločavanje centra i rekonstrukciju fontana.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • nn

    12:41 // 13. 1. 2020.

    Raskidanje ugovora se nažalost stvarno retko čuje i svaka čast za to, ali kakvi su to ugovori kad niko ne snosi nikakve penale, posledice, odgovornost? To su stvari od javnog značaja, a ne nečije dvorište.

    • Mile voli banju

      14:12 // 14. 1. 2020.

      Kad niste sposobni, lepo banju poklonite Slovencima ili Madjarima na 99 godina. Ljudi znaju da rade. Ili odite do Vrnjačke da vidite kako se radi.

  • Imperium Opus

    13:59 // 13. 1. 2020.

    Dobra vest.
    Još samo da raskinemo ugovor sa SNS i da nam krene nabolje.

    • Tika

      15:54 // 13. 1. 2020.

      To su sve nezamenljivi stručnjaci. Uhlebiće se odmah u pobedničkoj varijanti...

  • Istina

    13:13 // 13. 1. 2020.

    Prvobitni rok je bio do Sv.Ilije,tj.02.08.2019. i još tada je trebalo da bude raskinut ugovor.Čitavog leta je radilo po 2-3 čoveka,što je više nego neozbiljno,mada su se iz firme pravdali da rade onoliko koliko ih opština plaća.Narod se sprdao da će biti gotovo za Novu godinu ali izgleda da neće biti ni do 1.maja a za to neko iz opštine mora debelo da snosi posledice.

  • Džimi Karter

    16:13 // 13. 1. 2020.

    "Propade Vam provizijica" zbog Vaših međusobnih svađa!Na ponovljenom tenderu PONOVO NJIH DA IZABERETE(do tada imate vreme da se međusobno dogovorite ko je glavni "baja" da utera procenat ali to će biti teško -"PUKLA TIKVA").ZA VAŠU INFORMACIJU " SISTEM SNL GRADITELJ DOO IMA OSNOVNI KAPITAL UPISAN I UPLAĆEN 1000 DINARA!Birajte nekog drugog gde možete da se "utalite" od ovog slaba "vajda"!!!

  • vjuer

    16:49 // 13. 1. 2020.

    A šta je sa menicom za dobro izvršenje posla ili bankarskom garancijom, što su obavezni dokumenti koji se dostavljanju uz konkursnu dokumentaciju kao sredstvo finansijskog obezbeđenja?

  • MilosNis

    18:59 // 13. 1. 2020.

    A sta je bilo sa nadzornim organima i nadzornom sluzbom, je li neko kontrolisao dinamiku i kvalitet radova? Predpostavljam da su samo uredno primali plate svih prethodnih meseci a da nista nisu radili! Samo mi recite da je nadzor Niska direkcija za izradnju grada?! Pod hitno ispitati ceo slucaj i da se odgovorni kazne zbog NE CINjENjA!!!

  • tony

    19:18 // 13. 1. 2020.

    ...ima li bre neko iz gradske vlasti da ume nešto da uradi kako treba...svi kompletno ste nesposobni, nestručni i zato vam svima treba podeliti otkaze...a to će se i desiti na prvim poštenim i demokrtskim izborima

  • Роки Роки

    22:19 // 13. 1. 2020.

    Veliki je tu krimnal, radovi nisu podržni gradjevinskom dozvolom, radi se po opidima za tekuće održavanja a ne izgradnje. Ne postoji gradjevinska dozvolea za radove. U projektu su jedni opisi a izvode se radovi po drugim zahtevima. To je ISTINA. Biće tu tek istrage, biće vrlo brzo.

  • Kole

    21:22 // 17. 1. 2020.

    Prava rekonstrukcija ce biti kada se izbaci sav taj betonski "ukras"u parku!
    Da mi je znati koji "genije" smisli tu glupost.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: