Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:08, 29. 10. 2019.

"Ryanair": Ne letimo iz Niša do Frankfurta zbog monopola "Air Serbia"

rajaner Nema leta; foto: Vanja Keser

Podlegli su monopolu "Air Serbia" - tako "Ryanair" ocenjuje odluku Direktorata za civilno vazduhoplovstvo da im ne odobri novu liniju Niš - Frankfurt. Umesto Niša, "Ryanair" je bio primoran da liniju prebaci u Banja Luku.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dejan

    16:35 // 29. 10. 2019.

    Kako bese ono letos 25. avgusta kad se pokvario "Goran Bregovic"? Istog dana otkazani Frankfurt Hahn, Tivat, Budimpesta i Friedrichshafen... Od tada su se mnogi zarekli "nikad vise ovako" ali i istovremeno se od skoro zaradovali da ce ipak biti uvedena linija od strane Ryanair-a... Ali, i mi konja za trku imamo - kakva bre konkurencija - zahtev se odbija!

  • Joca

    16:42 // 29. 10. 2019.

    Докле ће да нас јаше ово зло за Србију, које се зове београд?! Докле више! Пробуди се народе! Не спавај мртвим сном!

    • Luka Mitrovic

      10:00 // 30. 10. 2019.

      Decentralizacija ili autonomija jedino resenje!

  • Срба

    16:42 // 29. 10. 2019.

    Ништа чудно. Није џабе Додик нон-стоп у Србији и Нишу. Неко очигледно жели да направи директан улаз ја крајишничку инвазију југа Србије.... за њих чим дођу има све. За нас рођене Нишлије и јужњаке- стани у ред па чекај док не издахнеш. Само ме интересује докле ће народ Србије да се ништа не пита док врх све ради у “нашем интересу”...?

  • Cvetislav

    16:57 // 29. 10. 2019.

    Koji haos. Koje malverzacije s srpski Air.!!!!!

  • putnik

    17:19 // 29. 10. 2019.

    Air Serbia oterala je iz Niša i SWISS. Suspendovani su letovi za Cirih u zimskoj sezoni, a u letnjoj su na čekanju, karte su dostupne po ceni od 1000 eura za povratni let (destimulativna cena, kako kompanija ne bi vraćala novac do konačne odluke da li se povlači sa niskog tržišta). Swiss definitivno ne može da se nosi sa konkurentnim letom za Fridrishafen koji je svega 70tak km udaljen od Zurich.

    • Срба

      21:05 // 29. 10. 2019.

      Катастрофа! Тоје била једина нормална веза са преседањем до Северне Америке и даље до Европе. Већ дуже време је немогуће наћи карту по прихватљивој цени и без обавезног преспављивања на циришком аеродрому до наредног дана. Значи, по поласку из Ниша- преседање на наредни лет тек следећег дана уз цену карте 1000+ еврића.

  • Đoka

    17:35 // 29. 10. 2019.

    Prljavština SNS-a /beogradskog,dabome/. Ove lokalne niko i ne zarezuje, kao uostalom svuda u unutrašnjosti. Centrala ih se seti u predizbornom vremenu, u vremenu kada treba folklor nekom prigodom napraviti, a ponajviše prilikom dolaska Najvećeg Sina naše Partije. E sad, ta Centrala,posredstvom menadžmenta, tog i tog, kroji kapu Nišlijama i ostalima blizu Niša, kada i S KIM da lete. Glupavo, zar ne

  • Jeka

    17:36 // 29. 10. 2019.

    Jadni smo...............kakva država takav nam je transport :(

    • Dara

      03:38 // 30. 10. 2019.

      Ne, nismo jadni, nego smo karakterne bede. Ne mogu sns-ovci da nas zajašu i mamuzaju toliko koliko smo mi u stanju da povijemo kičmu. Svi smo pametni i hrabri za tastaturom, jezik nam je najjači mišić, ali smo u mišjoj rupi kad treba samo subotom uveče da se prošetamo.

  • MilosNis

    19:02 // 29. 10. 2019.

    Mozda bolju vlast nismo ni zasluzili?! Sta nam rade a mi i dalje cutimo.
    Gospode Boze u sta smo se pretvorili, u amebe koje cekaju da budu zgnjecene. Tuga, jad i beda. Cemer.

    • Ivan

      07:52 // 30. 10. 2019.

      Bravo Miloše,stara izreka kaže "kakav narod takva vlast",i sve se svodi na daj narodu hleba i igara (Parovi,zadruga.....),a narod samo blejeeeee,bleeee!!!!

  • Ouzo

    19:08 // 29. 10. 2019.

    Gospodo Irci,pa , mi to znamo od onog momenta,kada su poceli da otimaju aerodrom! Na kraju ga i otese ,rade sta hoce,pa uz Vas,poslovne ljude i kompaniju,gubtnici smo i mi,sto koristismo Vase usluge,po pristojnim cenama !

  • Zlobnik

    19:16 // 29. 10. 2019.

    Još koji mesec i Konstantina ima da pretvore u biciklističku stazu !
    Još da "Nišlije" saberu pare za biciklo !

  • Bruno

    20:32 // 29. 10. 2019.

    Sećate li se slogana iz 90tih, kad je ista ova crveno crna koalicija bila na vlasti. "Tako treba!" Pa tako nam treba, banda iz 90tih ponovo jaše.

  • BATA

    22:16 // 29. 10. 2019.

    Ajde Zdravkovicu,nislija si,ne dozvoli propast.Pa gde je tvoj glas za zdravu konkurenciju.Nisi se pobunio,barem ne javno,kao neki direktor koji razume ekonomiju-imas master iz te oblasti.
    Ubi nas ova vlada na celu sa AV.Propast-subvecije tri godine i posle tri godine sta ce ostati od svega toga.Samo da ne pobegnu do tada i ove dve kompanije.

  • Nišlija pre svega

    22:32 // 29. 10. 2019.

    Čile, Ekvador, Sudan su se digli zbog poskupljenja goriva (time i svega vezanog za isto); Liban je u kolapsu zbog korupcije; Grci i Francuzi izlaze na ulice kadgod im se ohladi supa - a mi drljamo ovako od sredine 80-ih, kada su nacoši preuzeli uzde - i ako nam je.

  • Milja

    00:31 // 30. 10. 2019.

    Tako nesto se i ocekivalo.

  • Toplicanin

    09:06 // 30. 10. 2019.

    Linija za Cirih se ukida?Pa naravno sada moze Air Serbia da uleti i plan uspeo.Sve ove linije od Air Serbia su otvorene blizu aeodroma odakle lete ostale kompanije za Nis. Zanima me sta ce biti sa najjacom linijom iz Nisa do Bazela i Malmo.

  • Nikola

    09:22 // 30. 10. 2019.

    Hvala veliko svim glasacima SNS-a. Hvala i onima kojima su svi isti pa nisu mogli da izlaze na proteste za aerodrom. Bukvalno treba coveka da bude sramota da kaze da je Srbin i Nislija. Sve karakter do karaktera.

  • tex

    11:23 // 30. 10. 2019.

    Ocekivano. Napredna mafija laze cim zine, a sultan vam samo prica bajke koje gutate! Gledajte opet da ga glasate/ne galsate uopste!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: