Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:26, 27. 11. 2017.

SPS Medijana: Senior kartice i 13. penzija i za niške penzionere

stare osobe penzioneri foto aleksandar kostic Da li će i niški penzioneri dobiti povlastice poput beogradskih?; foto. A. Kostić

Po uzoru na Beograd, Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Medijani predlaže da i penzioneri iz Niša dobiju kartice sa kojima mogu da ostvaruju popuste u raznim ustanovama i radnjama, 13. penziju, ali i besplatan gradski prevoz.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Maca

    16:10 // 27. 11. 2017.

    Da vidimo i to.Samo je žasostno sto se u ovom gradu samo pomonju penzioneri.Gde je nasa,,Niška omladina?sta je sa njima?

    • Durlan

      18:33 // 27. 11. 2017.

      Omladina gleda ka inostranstvu (ako je pametna), ovde ostaju penzioneri i stranacki poslusnici!

  • Numancia

    17:29 // 27. 11. 2017.

    E,foliranti,prozirni ste!Izdajete saopstenja reda radi,po principu-samo da se nesto kaze.Kod koge ce te traziti i sto ne zahtevate vremenski rok za odgovor?

  • Dejan Dimitrijević

    19:12 // 27. 11. 2017.

    SPS "predlaže"? Molim? Zadnji put kad sam proveravao SPS je bio partija na vlasti. Od svog osnivanja, SPS samo 4 godine nije bio na vlasti! Ako je neko odgovoran za sve odluke koje su unazadile život naših najstarijih, to je SPS. I sad oni nešto, kao, traže. Neka sprovedu to što traže u Skupštini i samo nas obaveste da su konačno nešto uradili, u ovih 6 godina klečanja i puzanja pred Vučićem!

  • Bane

    00:01 // 28. 11. 2017.

    Izgleda da se spremaju izbori i u Nišu

  • Maja

    05:25 // 28. 11. 2017.

    Aha,znaci kartica za penzionere...popust na lekove za one socijalno ugrozene penzionere koji primaju koliku toliku penziju.A sta je sa nama nezaposlenima,kakve mi pogodnosti imamo?A da,posla ima ali mi necemo da radimo...Ej drzavo.

    • Vanja

      11:01 // 28. 11. 2017.

      Nezaposleni nisu bitni za Bg izbore! Penzioneri jesu!
      Zar to nije jasno ko dan!

  • Josimov Gligor,iz Nisa, ul.Kolubarska 14

    23:17 // 15. 4. 2019.

    Obracsm se Predsedniku Srbije gospodinu Aleksandru Vucicu , da omoguci penzionerima iz Nisa, starosti preko 75 godina ( ili preko 70 god.) , BEZPLATNOG GRADSKOG PREVOZA , odnosno da to pravo ostvare isto kao penzioneri u Beogradu ,Kragujevcu , Jagodini , Knjazevcu........., o tome da obavesti gradonacelnika Nisa (koji je nas uclanio u pups penzionera, a ne zeli da nam omogu

  • mirjana

    18:57 // 28. 11. 2017.

    molim socijaliste da se zaloze i stave van snage sraman zakon da mora da placa tv taksu i onaj ko nema televizor i onaj ko ima nula potrosnju na brojilo jer takvog zakona nema nigde na svetu samo u srbiji drzavi nepismenih

  • Milisav

    07:00 // 29. 11. 2017.

    Ja sam iz Niša. Penzioner. Zahtev, "da se i niški penzioneri izjednače". Zar na takvo "izjednačenje" nemaju pravo i penzioneri iz, recimo Trgovišta ili Gadžinog Hana? Kakvi su to parcijalni zahtevi? Valjda PUPS, generalno, mora da se uključi i rešava, sasvim opravdan zahtev, socijalno ugroženih penzionera.

    • Dragan

      18:27 // 9. 2. 2018.

      Grupa penzionisanih oficirakoji cine GO PUPS Nis setila se ,,senior kartice,, da bi opet izmanipilisali gradjane. Uzimanje licnih podataka radi uclanjenja u PUPS i obavezne clanarine preko PIO Fonda. A povrh svega je sirenje zablude o privredno-tehnoloskoj saradnji PUPS-a sa Privrednim subjektima Nisa.

  • penzionerka

    05:35 // 28. 11. 2017.

    Odakle pare?Ne lazite!

  • marko

    07:13 // 28. 11. 2017.

    bice bolje za dve najvise tri godine
    .....

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: