Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:44, 6. 12. 2012.

Sindikalcima Slavković obećao vozilo

sindikalci-Gradska-kuca.jpg Ovako je bilo u ponedeljak

Niški sindikalci koji su u ponedeljak prvi put blokirali Gradsku kuću pokušali su to da urade i juče, a zamenik gradonačelnika im je obećao vozilo kojim će putovati u Beograd.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Marinela

    13:44 // 6. 12. 2012.

    Ovaj je sve resio i do sad i Elektronsku i sve firme gde je radio pa ce da resi i ovo. Sad ima odmah da im kesnu sve pare kad se pojave sa Slavkovicem u Beogradu. On je nadeleko i nasiroko poznat kao vrstan strucnjak za sve i svasta pa ce sa respektom da pristupe pregovorima, da ne kazem da se uplase kad vide da drug Slavkovic jase na celu kolone. Samo pokusava da minira Perisica kako god, pa i ovako. A svaki realan covek zna da niko ne moze da razresi situaciju u kojoj se nalaze ti radnici. Nazalost.

  • Aleksandar

    13:16 // 6. 12. 2012.

    Gradonacelnik je upravo izabran zahvaljujuci glasovima ovih ljudi, koji su ostali bez posla, na ulici, gladni i bedni. Izbegavajuci, makar delimicno, resavanje njihovih egzistencijalnih problema je nedolicno ponasanje. Naravno, gradonacelnik ce uvek naci vremena za prijem, ili da otvori neki skup, na nekom elitnnom koktelu snobizma, gde ce se slikati iznova i iznova, kao neka egocentricna starleta,

  • Prajd

    17:45 // 6. 12. 2012.

    E dragi sapatnici sindikalci,bas ste nasli kome da se pozalite ? GRADONACELNIKU čija su primanja u bolnici i fakultetu oko 800.000 dinara...Sada ce taj da vas shvati,muku i nemastinu nasu? Nema sanse.Vidite mu okruyenje , sve strucnjaci ko od koga! Bruka! Mislili smo bice bolji od Milosa ali ovaj je cudo...na zalost. Koje li su mu zasluge bile pa ga naprednjaci stavise da nas unazadi jos vise...?

  • Dragan

    19:14 // 7. 12. 2012.

    Ma sta zamajava ljude,zasto nije kod svoje poslanicke grupe obezbedio da se podrzi amandman i pare usmere ka Nisu a ne auto do BEOGRADA.Kakvo licemerje!!!!

  • Branislav Petrović

    13:27 // 6. 12. 2012.

    Koji su to sindikalci?Da li imaju svoj naziv?Niški sindikalci pa šta?!Šta će njima službeno vozilo za Beograd.Ko će da plati troškove i dnevnice?
    Ako ste i neki sindikat valjda imate nekakve pare od članarine.Trošite te pare i ne tražite milostinju.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: