Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:53, 15. 12. 2011.

Smenjen direktor Elektronske industrije Niš

miodrag-stamenkovic2 Miodrag Stamenković; arhivska fotografija; foto: Istinomer

Upravni odbor Ei korporacije smenio je generalnog direktora Miodraga Stamenkovića i za VD Direktora imenovao Božidara Petrovića, potvrđeno je Južnim vestima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • dejan

    23:20 // 15. 12. 2011.

    drage nislije,konacno smena nekoga ko nije kako kazu sindikalci,nista uradio za ei.ajd da vidimo sta ce boza oluja da uradi.oduvace ei kao i sve prethodno cime je upravljao.

  • Milan Ilic

    17:55 // 15. 12. 2011.

    Kada i Bozu Petrovica budu smenjivali, setice se i njegovog nadimka "pustinjska oluja".
    Odgovorni za njegovo postavljanje nesumnjivo su upoznati zasto je dobio taj nadimak. Zato sto je nakon svog direktorskog mandata u fabrikama elektronske industrije, ostavljao oluju i pustos za sobom.
    Bravo za odluku. Elektronska industrija je mrtva!
    Ajde da se kladimo da se necete usuditi da objavite komentar.

    • boban trajkovic

      20:29 // 11. 1. 2012.

      Dok je on bio direktor EIDA - e elektronska je imala rekordnu prozivodnju domacinskih aparata, proveri to TI. Inacve nakon toga on nije bio direktor nigde gde do tada vec sve nije bilo propalo u EI.

  • ana t

    14:22 // 16. 12. 2011.

    Postavljen je Bozidar clan domokratske stranke, poznat pod nadimkom u ei boza oluja, posto gde prodje ne ostavlja nista za sobom, toliko o postenju i kriterijumima izbora, od goreg ka najgorem

  • Pera lozac iz EI

    20:16 // 15. 12. 2011.

    Nadam se da ce sada UO smanjiti svoje nadoknade za rad od 55.000 za predsednika i 40.000 za clanove, na 5.500 i 4000 din,da domacinski ustede republicki budzet!!!

  • Mozda kazem

    12:32 // 16. 12. 2011.

    Sjase Kurta da uzjase Murta ! Samo ne znam cemu se ljudi nadaju da ce dobiti ovom smenom !? Mozda jedino da se pune drugi dzepovi !!! Pa gde ste videli dobrog domacina u praznoj(opljackanoj) kuci !?

  • NEKADAŠNJI RAZVOJ Ei

    18:31 // 16. 12. 2011.

    Propast Ei je ravan propasti Grada Niša. Tu je tehnološki nivo bio daleko iznad ovog u zoni Medjurovo. Privredni diletanti se dohvatili rukovodjenja i tu NEMA SPASA !

  • katasrofa

    11:22 // 17. 12. 2011.

    ovo je katasrofa, dosli grobari da zatvore Ei, usla je neka oluja da zalupi vrata kao sto je to uradela u masinama za pranje, ostavljajuci za sobom leseve...kakve reprezentacije, smenili nevinog coveka da bi prekrili svoj kriminal, i unistili jos ono malo sto je ostalo u Ei-u!!!

  • Krsta Krstic

    21:11 // 15. 12. 2011.

    Bravo. Nadam se da je sledeci korak da iz Ei-a izadju svi oni koji su na ime socijalnog programa nekoliko puta uzeli debele otpremnine a bivsi direktor ih vratio na posao...

  • Milan Ilic

    19:58 // 21. 12. 2011.

    Jednim udarcem su ubijene sve muve.
    Subvencije ne stizu vise u EI, sto je prava prilika za svakog direktora da pokaze svoje sposobnosti.

  • Neko obavesten...

    15:47 // 17. 12. 2011.

    Gospodo sindikalci (Jovo i Sveto), ko je Spasic Radisa i koga zastupa? Gde je registrovan? Sta je rekreaturs- 105 miliona? Srecno za jos jednu pljacku radnickih para i punjeje svojih dzepova.Sta je sledece? Otpustanje radnika, zatvaranje EI Nis, bez socijalnog programa?! A prioritet-prioriteta je zatvaranje EI- ASNS NIS...SRECNO!

  • obavestenje!!!

    12:58 // 18. 12. 2011.

    nadamo se da ce boza oluja zajedno sa JSO, industrijskim sindikatom i Radisom Spasićem isplatiti sva zaostala dugovanja radnicima u Ei-u

  • Miki Savić

    18:14 // 15. 12. 2011.

    Ovim komentarom bih poželeo sve najbolje gospodinu Boži u daljem radu i poručio mu da nam mnogo nedostaje u Školskom odboru. Možda će se jednom vratiti, kada mu dosadi direktorovanje. Pozdrav od sindikata!

    • Hahah!

      17:43 // 16. 12. 2011.

      Pa on je gori i od Sojica :).Sojic je malo dete za Oluju i profesora Jovu! Umesto da postave nekog mladog coveka, oni vracaju titove pionire.Eee Srbijo moja! Skolskom odboru?! Nije ni cudo sto nam je skolovanje najgore u evropi.

    • Milos Djokic

      17:58 // 17. 12. 2011.

      Ako si ti iz skole Cele kula kojom direktoruje i hara nepismeni i bahati kursadzija iz Leposavica zvani C. Sonja(tako se ta izuzetno pismena osoba potpisuje), koja upropascava sve sto stigne, ubire harac od ekskurzija i uzdbenika,zaposljava samo clanove uze familije i strucni kadar protivzakonito tera iz skole, onda me uopste ne cudi tvoj komentar a ni broj minusa koji idu uz njega.Prosto je vise jadno, tuzno i bedno kako sve sami strusnjaci dolaze na direktorska mesta, unistavajuci sve sto vredi i na kraju kao nagradu dobiju-novu funkciju. KAo sto sam i do sada mnogo puta napisao, samo G.....A MOTKA!!!!!

  • ponovo ja

    18:36 // 17. 12. 2011.

    Drago mi je da ste objavili moj predhodni komentar, tu se vidi vas profesionalizam.
    SVAKA CAST GOSPODO IZ JUZNIH VESTI

  • Neko iz mase

    10:21 // 19. 12. 2011.

    Zaboravili ste u celoj prici v.d. direktora Ei Komerca Sinišu Aranđelovića koji je bio smenjen pre 8 dana pa su sada sve odluke UO poništene. Za ne upućene, to je jedino preduzeće koje koliko toliko pozitivno posluje u Holdingu.

  • Bozidar Petrović-Boza OLUJA

    15:42 // 27. 12. 2011.

    OLUJA je bljesnula u Ei Niš-šta to beše licni dohodak?

  • ISUS HRIST

    19:33 // 12. 1. 2012.

    smenjujete pione, a "sahisti" sede u vladi i politickim strankama i "navode vodu na svoj mlin"..............treba ukinuti sve politicke stranke i napraviti glasanje, pojedinacno za svako mesto u skupstini, a posebno u vladi. SAMO TAKO CE SVAKO MOCI DA SNOSI ODGOVORNOST ZA SVOJA ZLODELA(kada iza njega ne stoji stranka, nego MORAL I STRUCNOST)......AMIN

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: