Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:13, 3. 4. 2013.

SNS: Sporna privatizacija Niške banke

OTP-banka.jpg Zgrada Niške banke, arhivska fotografija

Narodni poslanik Momir Stojanović (SNS) ukazao je na sednici Narodne Skupštine na određene neregularnosti prilikom privatizacije Niške banke.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • hitman

    22:35 // 4. 4. 2013.

    A ti si mi Stojanoviću mnogo pametan. Pa svi znamo da nijedna privatizacija nije realna ni poštena ono što smo od njih dobili to je samo dužničko ropstvo. A Vi gospodine generale što sada prosipate ,,znanje,, bolje da ste kao vojnik radili svoj posao ...setite se samo koliko ste pružili na Kosovu u pogledu vojno-obaveštajnih aktivnosti za vreme svog mandata. Treba da vas bude sramota...i još se bavite politikom...dvostruka sramota....još se Niče bavio ovakvim slučajevima dvostrukog morala u svojo knjizi ,,Volja za moć,,....oficiri koji se bave politikom su sramota Srbije..

  • ne

    22:44 // 3. 4. 2013.

    Vazno da posle SNS nece biti nicega spornog, jer oni za ovih godinu dana samo pricaju sta prosla vlast nije dobro radila (citaj G17 - sadasnji koalicioni partner), dok grad stagnira ,a o investicijijama nema ni reci!!!

  • Nesko

    15:02 // 3. 4. 2013.

    A zaposljavanja u Toplani i vodovodu jer su sporna,nisam demokrata ali mnogo sam od vas naprednjaka ocekivao a vi ste jos gori

  • nela rajkovic

    13:54 // 3. 4. 2013.

    Zasto poslanik iz Nisa pita skupstinu,kad su mu svi akteri u Nisu, Velcev kao perjanica Dinkic koalicioni partner SNS a i gradonacelnik je dobro upoznat majka mu je bila u pravnoj sluzbi Niske banke.Sta hoce poslanik General da sad glumi postenjacinu,vrsljaju po Nisu kako hoce a u skupstini postenjaci,ma urazumite se Vi iz SNS obice se Perisisu o glavi , sto nije steta a gde smo tu mi .Poterani smo iz Niske banke a gde je perisic bio do sada i druzina mu.Nemojte da nas zamajavate.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: