Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:07, 24. 5. 2012.

Šta se dešava sa Loznim Kalemom?

akva-park1

I pored glasina da će gradonačelnik raskinuti ugovor o prodaji zemljišta za izgradnju akva parka kod Niške Banje, italijanska strana tvrdi da to nije moguće jer je zemljište već uknjiženo na njihovo ime.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • miodrag

    11:29 // 24. 5. 2012.

    Posle svih ovih pritisaka koje trpimo mi razmišljamo, bez obzira što smo potrošili i vreme i novac, da mi raskinemo ugovor sa Gradom i tražimo povraćaj naših para - kaže Stanisavljević....Kakav bre pitisak trpite,pritisak je to sto vam traze da platite komunalne troskove? Ma ovo da je noramalna zemlja vi bi do sad dali brdo para sto ste probili sve rokove i sto zamajavate narod.Vi ko da cinite uslugu narodu u Nisu tako sto pravite akva park.Jel ce ulaz biti slobodan?Jel ce moci da se spava za dz. u tom hotelu sto planirate da pravite?

  • Jason Born

    12:30 // 24. 5. 2012.

    Izgleda da je prethodni gradonačelnik Smiljko Kostić imao neki čudan osećaj pa je ove kvazi velike investitore najurio kao najgore štetočine. A šminkeri i manekeni iz još uvek aktuelne vlasti takve štetočine dočekaše oberučke pa im sada kriv đavo što taj investitor ne plaća svoje obaveze. Izgleda da sada neko pokušava da opere prljave poslove koje je radio u toku četvorogodišnjeg mandata.

    • Bibi

      14:43 // 24. 5. 2012.

      Smiljko je prvo rekao da Zamparini ,koji je bio u igri za Lozni kalem ,ne postoji,a onda ga licno docekao na niskom aerodromu. Porazgovarali u cetiri oka i ... toliko. Nisu se dogovorili. Tek da se podsetimo kako je to radio veliki Smiljko. Sve ovo snimale nase televizije ,moze da se proveri.

    • Jason Born

      15:42 // 24. 5. 2012.

      Naravno da moze sve da proveri, ali ono sto je potpisano na papiru to ostaje zauvek. Ovi su izgleda osetili da im je uskoro kraj pa resili da na "fin" nacin ociste svoje prljave poslove.

  • lozni kalem

    12:18 // 24. 5. 2012.

    Eto mene godinama,eto vas godinama - nista ne napraviste,svasta obecaste.Samo vas gledam i pitam se dokle cete...

  • JG

    11:43 // 24. 5. 2012.

    Kad čovek vidi tog nazovi gospodina Stanisavljevića jasno mu je da ni orah iz ruke ne treba da mu uzme a kamo li da s njim potpisuje tako važne ugovore. Ne mogu da verujem da se grad upušta u tako ozbiljne stvari sa tako neozbiljnim tipovima...

  • Mirko

    12:36 // 24. 5. 2012.

    I kako posle da verujemo bagri?od pocetka se znalo da ta izmisljena mesovita korporacija ,, Italnis" ima samo da zavrne slavinu i da slaze i obmane gradjane Nisa.Pa jel hoce li neko odgovarati u ovoj drzavi za svoje postupke.A dobro se secam kada je Stanisavljevic bio rekao ,,ispunicemo svoje obecanje ".Ej Srbijo medju sljivama....

  • stefan

    11:17 // 24. 5. 2012.

    Kakve gluposti....pa,niko OD NAS NIJE NI VEROVAO DA ĆE TO IKADA IZGRADITI !!!!!Izmišljena kompanija sa nepostojećim partnerom iz Italije (verovatno sa Sicilije,okoline Napulja...ili Palerma).lepa šarena oglasna tabla sa skicom mega aqua-parka i kazina koja služila za lepo predizborno slikanje....trebalo je izgraditi Mega-Outlet kao u Inđiji i omogućiti narodu ovog dela Srbije da "bar nešto može da kupi"...

  • Mitra

    11:55 // 24. 5. 2012.

    Treba pitati Mileta Ilica on se jedino slikao pored izrezirane scene pocetka radova i tavle u loznom kalemu.

  • Miha

    11:32 // 28. 5. 2012.

    Nisu mogli da se dogovore za cuvenih 10%

  • Dragan Petrovic

    12:12 // 19. 6. 2012.

    Pokusacu sve da svedem na jednu recenicu. Kad covek dodje u ovaj grad, kad vidi jednu varosicu koja je ranije bila nesto a danas je nista, kad shvati da se od ovog grada nije stvorila nikakva prica i da je rodjenje utemeljitelja hriscanstva na ovim prostorima, Sv.Cara Konstantina, nevazno u odnosu na tursku tvrdjavu koja je simbol ovog grada kao i da je ceo turski period vazniji od doba Naisusa, kada shvati da je Niska Banja, inace najstarija banja u Evropi, ustvari jedno selo bez ikakvih ili minimumom zastarelih turistickih sadrzaja, kada svako od politicara u svim sferama grada ima pocetno pitanje "...a gde sam tu ja?", kada najstarije arheolosko nalaziste na ovim prostorima jos nije odkopano a njegov najvazniji deo se nalazi ispod jedne propale i unistene fabrike, kada politicari zbog cije su politike mnogi iz ovog grada pobegli u beli svet, ponovo dodju u vlast ovog grada a gramaticki su neispravni i neobrazovani,odmah vam je jasno da je prica o aqua parku na startu nemoguca.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: