Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:44, 12. 10. 2017.

Stanari pozivaju građane da daju svoje predloge o trošenju para iz budžeta

Trg kralja Milana Žele da Nišlije daju svoje predloge o novom budžetu; foto: JV/P. Blagojević

Zbog toga što javne rasprave, na kojima građani treba da daju svoje predloge o tome kako će se trošiti njihove pare, u Nišu nema skoro svake godine, Udruženi pokret slobodnih stanara je napravio anketu u kojoj Nišlije mogu da predlože koji su prioriteti za trošenje budžetskog novca.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Dejan Dimitrijević

    15:53 // 12. 10. 2017.

    Odlična ideja, iz više razloga. Prvo, nosioci političkog odlučivanja u gradu morali bi da konačno počnu da uzimaju u obzir mišljenje onih koji ih biraju. Drugo, građani moraju da se uvere da njihovo mišljenje nekome nešto znači i da je moguće uticati na vlast. Treće, ljudima mora polako da ulazi u naviku da svoje potrebe jasno formulišu i iznesu. Jer lako je pasivno kritikovati, treba predlagati!

    • Numancia

      18:13 // 12. 10. 2017.

      Vise puta si upotrebio rec"moraju".Da,oni u Helsinkiju,Bonu,Bratislavi,Bordou....Za nase,lokalne,to ne vazi,oni ili ignorisu ili se podsmevaju ovakvim predlozima!

  • mirjana

    15:36 // 12. 10. 2017.

    a mi zitelji delnicke ulice u vrtiste trazimo vodu da deca nepiju vise bunarsku koja je puna arsena i bakterija ali sta vredi gradska vlast ce ponovo da obeca ali od toga nema nista

  • Dejan

    08:03 // 13. 10. 2017.

    Pre neko jutro odvedem dete u skolu Branko Miljkovic i vracam se na gore prema Bogosloviji kad me jedan zakaci kolima,sva sreca sto nije skrenuo dvadesetak cm udesno zavrsio bih u bolnicu.Zasto ovo pisem:Zato sto deca iz Gabrovacke Reke idu u skolu ulicom Ljubomira Nikolica gde nema trotoara a i gde ga ima manji je od pola metra.Vozaci se od Masincevog terena zalecu na dole,ovi odozdo beze

  • Dejan

    08:08 // 13. 10. 2017.

    u stranu a trotoara nema!Deca su u opasnosti i sad dal su vlasnici kuca postavili ograde na trotoar neznam al ako ne moze da se prosiri trotoar neka se bar stave lezeci policajci na svakih pedesetak metara jer je stvarno rizicno .

    • МММ

      11:40 // 13. 10. 2017.

      Углавном власници кућа нису криви што им је држава продала и део планираног тротоара.

  • hleb

    05:08 // 13. 10. 2017.

    naš nasušni, to nam je top prioritet, da probamo da preživimo

  • Vidla zaba

    19:26 // 13. 10. 2017.

    Neko ne moze zato sto nema prevoza da ode u skolu. Hocete Sajmove drugoklasnih automobila, Bezbedonosne forume za Gerentoloske centre, ukidanje vize da mozete u Katar najbogatiju zemlju. Bilo bi najbolje da se spustimo malo na zemlju i ne zaboravimo ko smo i sta smo, sta su prioriteti i sve ce biti bolje.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: