Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:32, 21. 11. 2018.

Stiglo 10 idejnih rešenja Muzičke dvorane u Nišu

Muzička dvorana prostor Muzička dvorana biće sagrađena pored nekadašnje garaže "Niš ekspresa" na Bulevaru Nemanjića; Foto: JV/V. Milić

Muzička dvorana, koja je prema procenama mnogih umetnika, ali i publike prekopotrebna Nišu, trebalo bi da ima oko 2.000 mesta, scenski prostor za koncerte, predstave, opere i mnoge druge sadržaje. Na poziv Zavoda za urbanizam stiglo je 10 idejnih rešenja kako bi ova dvorana mogla da izgleda, kazao je gradski urbanista Nikola Lečić, a rokovi izgradnje zasada nisu poznati.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Arhitekta

    14:45 // 21. 11. 2018.

    A jel mogu da se vide ti predlozi?
    Jeste da ce nam reci da smo nepismeni i nestrucni da procenimmo sta valja, ali eto, cisto da imamo uvid u to sta je predlozeno, a sta su oni odabrali.

  • Ako!

    15:05 // 21. 11. 2018.

    Napravite to,onda šopnig mol,nije loše ni nešto visoko,-što višlje i da ima da se pali gasi...Pa da mi skoči cena u Blagoja Parovića za ovi što drma kompleks pa prodaju krave i ovce samo da dođu u grad!A Ja da begam negde u svet i da ne vidim ni vremensku prognozu ovde!

  • Ouzo

    19:52 // 21. 11. 2018.

    Jos jedna zamajavacka tema vlasti,da narod ne misli o losem standardu!
    Normalno,od toga nece biti nista,jer ovde i ,pojedini,kulturni poslenici cackaju nos,na konferencijama za stampu,dolaze na posao izguzvani i neobrijani,jer pobogu-oni su umetnici!
    Provincijo ,teska li si!

  • Ако се нешто ради за будућност, мора се радити како треба

    21:07 // 21. 11. 2018.

    Сцена технички мора да буде на највишем нивоу! Окретна, са великим просторoм за оркестар, мора се направити и макар неколико ложа, акустика сале првокласна, осветљење и озвучење врхуснко.

    • Gde ti živiš?

      23:25 // 21. 11. 2018.

      Oni veliku salu doma mladih (NKC) tom opremom godinama ne mogu da opreme, da su ukinuli botovske gradske opšine, smanjili parazite po javnim preduzećima i smanjili druge troškove koji se prelivaju u privatne džepove i to bi bilo. Nesposobni su saobraćajnice da iskrpe a kamo li da ljudski naprave multimedijalnu dvoranu.

  • Лесков Врр

    07:01 // 22. 11. 2018.

    Ако "су" једноспратни/двоспратни паркинг градили шест месеци музичко/концертну салу не могу изградити за ШЕЗДЕСЕТ ГОДИНА.
    Ако уопште толико ТРАЈЕМО ми,и не дај Боже они.

  • Stojko

    14:04 // 22. 11. 2018.

    Lepa vest. Za poklonike kvalitetne muzike, za izvođače. Da Niš ima zdanje poput Sava Centra. Ali, vreme početka odnosno završetka stvara veliku sumnju. Koliko je samo proteklo od ideje ? Zatim, finansijska konstrukcija. Biće velikih problema. Za Grad je to krupan zalogaj. Zašto? Pa, Niš je po mnogo čemu velika selendra i biće svakako komentara tipa,"šta će to njima".

  • Mara

    13:24 // 21. 11. 2018.

    To nam još fali

    • Jovan

      12:57 // 22. 11. 2018.

      Nama umetnicima fali, a vama prostodušnicima je odavno obezbeđen kulturno-umetnički sadržaj u vidu rijalitija, samo ne znam zašto se javljate kad ste namireni...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: