Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:03, 9. 8. 2012.

Švajcarsko etno selo u Niškoj Banji

Švajcarsko selo Niška Banja Koritnik

Na desnoj strani brda kod Niške Banje uskoro bi mogla da otpočne izgradnja "Swiss Village", etno kompleksa sa bungalovima, spa centrom i sportskim terenima.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Prcko

    15:11 // 9. 8. 2012.

    Objasnite mi blize gde ce da se nalazi to etno selo? Jel odma iznad aqua parka?

    Naravno, jos jedna laz.... Nazalost

    • Glodar

      11:18 // 7. 9. 2012.

      Da poznajete doticnog "mecenu" i spasioca srpskog turizma,ne bi ste mu dali ni ovce da cuva.Nije on iz Svajcarske,vec iz druge zemlje!

  • pero peric

    15:16 // 9. 8. 2012.

    Ја бих више волео да се направи српско етно село, али ако већ то не може, онда нека буде швајцарско. Ако то буде доводило људе у Бању или у Ниш, ја подржавам.

    • Prcko

      11:47 // 10. 8. 2012.

      Srpska etno sela ima dosta u Srbiji, ali to ipak ne privlaci toliko turiste. Svajcarsko bi sigurno privlacilo (makar ime), ali to da bude u niskoj banji.... Nema sanse. Pored silnih lazi politicara, ja licno ne verujem nista sta kazu. Ali navikli smo mi da nas stalno lazu

  • dasdsdas

    21:56 // 9. 8. 2012.

    Uvek treba čuti obe priče, a istina je nekako po pravilu na pola puta. Ovde je prisutna zajednička stvar sa aqua parkom, a to je nevolja lokalne vlasti da ikako pomogne ove investitore.
    Ponovio bih nešto što sam jednom ovde napisao,a to je činjenica vrlo poznata stručnim krugovima u Nišu: iz gradske službe koja izdaje gradjevinske dozvole, jedna uticajna gospodja je tražila debelu svotu kako bi investitoru iz Italije omogućila legalnu izgradnju aqua parka.
    I digla se prašina, pa opet ništa...

  • animus

    23:35 // 9. 8. 2012.

    šta to učiniste sa siminim imanjem kod 9 borova u niškoj banji nedužnom čoveku koje je posmrtno rehabilitovan i koje se mora vratiti

  • Mika

    05:37 // 10. 8. 2012.

    Ha-ha-ha.... lepo ste me nasmejali. Kreativno pisanje moze biti vrlo zabavno..... Nadam se da ce to selo biti blizu onog vec izgradjenog Akva Parka- da ne moram mnogo da pesacim.

  • stevica

    08:34 // 10. 8. 2012.

    Previse je lazi i prevara da bi poverovali da je ovo istina a pogotovu u Nisu.

  • sasa vasilic

    09:24 // 10. 8. 2012.

    da,da,bice i svajcarsko i svedsko i SPANSKA SELA! Biju koj nece!

  • cici

    09:27 // 10. 8. 2012.

    u 2.200m2, kako pise u tekstu, smestiti dvadesetak bungalova, recepciju, restoran, spa...?!

  • ;-)))

    10:57 // 10. 8. 2012.

    "Međutim, vredi pomenuti da ovo preduzeće nema nijednog zaposlenog, u 2009, 2010. i 2011. godini nije imalo prihode."

    • pero peric

      15:29 // 11. 8. 2012.

      Нема везе, имаће приходе када буду направило село. А добиће ваљда и они по 5-10 хиљада евра за отварање једног новог радног места, па ће бити и запослених (макар годину дана, као у Јури и осталим компанијама, које тренутно увелико отпуштају раднике, јер им држава Србија више не даје новац за њих).

  • Animus

    11:59 // 10. 8. 2012.

    Govori se o etno selu u Niškoj Banji a ne vidi se računa o spomeniku na ulazu u Nišku Banju braniocima Niša koji su položili živote za ovu zemlju. Na mermernoj ploči spomenika nalazila su se imena predaka Sime Radojovića koja je razbijena u param parčad.Tu u neposrednoj blizini SIMINOG IMANJA koje bilo ponos Niša i Niške Banje koje su uništili i od uglednog dobra kriminalne radnje počinili.Sima Raadojković je posmrtno rehabilitovan i oteto se mora vratiti

  • Animus

    14:51 // 10. 8. 2012.

    Govori se o etno selu u Niškoj Banji a ne vodi se računa o spomeniku na ulazu u Nišku Banju braniocima Niša koji su položili živote za ovu zemlju. Na mermernoj ploči spomenika nalazila su se imena predaka Sime Radojovića koja je razbijena u param parčad.Tu u neposrednoj blizini SIMINOG IMANJA koje bilo ponos Niša i Niške Banje koje su uništili i od uglednog dobra kriminalne radnje počinili.Sima Raadojković je posmrtno rehabilitovan i oteto se mora vratiti

  • Animus

    00:34 // 14. 8. 2012.

    Govore o gradnji etno sela a zaboravljaju na prave vlasnike tih otetih poseda koje zatiraju kao da nije dovoljno uništeno dve generacije kumunističkom pljačkom njihove privatne imovine te bi valjalo nastaviti gde su predhodnici stali i nepoštovati Opštu povelju UN.

  • lozni kalem

    07:49 // 14. 8. 2012.

    A hoce li neko da mi objasni povezanost svacarskog (planinskog) sela i Niske banje?

  • Animus

    23:49 // 14. 8. 2012.

    Rušenjem "Berlinskog zida" Evropa je rekla ne komunizmu/"Svoje nedam tuđe dizam"/. Sa tuđom otetom privatnom imovinom produžavaju kumunizam i proteruju starosedeoce sa svojih poseda kao da nije dovoljno da su dve generacije starosedeoca uništene kumunističkom pljačkom te bi valjalo nastaviti dalje sa njihovim uništavanjem i prodajom tuđe imovine i kićenjem perjem tuđega rada. To mora da prestane i da se poštuju prava čoveka kao i vratiti stare nazive u Niškoj Banji/hotel partizan je hotel Milenković, 9.borova je Simino imanje,..../

  • Snezana Jankovic

    15:51 // 23. 8. 2012.

    Samo da ne dozivi sudbinu Akva parka,a neka se zove kako god....

  • Ana Jovanovic

    01:50 // 6. 1. 2016.

    Znaci, planira se seca sume. Stetocine ce upropastiti i ono malo sume sto je ostalo radi par evra profita. Ogromna steta za sve, a verovatno i za tvorce projekta.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: