Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:00, 17. 1. 2013.

"Tačkasta" kontrola u autobusima

autobuski-prevoz-nis.jpg

Uskoro će putnici u javnom gradskom prevozu u Nišu povremeno morati da kontrolorima pokazuju kartice i pri izlasku iz autobusa.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Boddy

    19:02 // 17. 1. 2013.

    Hahaha, pri izlasku iz autobusa: OBAVEZNO

  • Никола

    16:36 // 17. 1. 2013.

    А како то да проверавају карте при иѕласку из аутобуса? Да неће можда да ме задржавају против моје воље ако им не покажем исту из неког разлога? Могу да ми забране да уђем у аутобус али не и да изађем.

  • Nikolaa

    18:36 // 17. 1. 2013.

    Pa snalaze se kondukteri da prehrane sebe i svoju porodicu. Ova bagra je sve uzela narodu. U tom Niš ekspresu je krao ko je stigao, pa sad nema dovoljno za njih jer kondukteri skinu deo, pa mora da se kontroliše krađa da bi za glavešine više preteklo.

    • mariza

      18:59 // 19. 1. 2013.

      Nikola,naš narod je veoma čudan,prost i nepisme,a pun zlobe.Naime kondukteri i štamopanje karata je u nadležnosti grada već nekoliko godina,a celokupna organizacija oko tih karata je veoma kontrolisana ali kako ste Nikola skroz neupućeni nebi trebalo da dajete takve zaključke jer delujete tragi-komično.Za sve prvo se raspitajte pa učestvujte u bilo kakvoj diskusiji.Pozdrav

  • ;)

    15:11 // 17. 1. 2013.

    Kako će kontrolisati svoje kontrolore i konduktere to je njihova stvar. Za nas je bitno zbog čega ne postoji evidencija prodatih markica tako da ako tokom meseca izgubite markicu ne morate dva puta da platite istu uslugu prevoza za taj mesec. Kontroliše li iko da li ne štamaju veći broj markica sa istim serijskim brojem obzirom da ne vode evidenciju i ne postoji veza između serijskog broja legitimacije i s.br. markice? Zbog čega uredno prikupljaju naše JMBG iako za to ne postoji zakonski osnov?!

  • merak

    20:37 // 17. 1. 2013.

    Lele koja vest! :-) Smejem se i čitam je po peti put! Nisam se skoro ovolko dobro nasmejao! Kakve gluposti sve mogu da smisle- kao da iz Topaju dolaze vesti! Pozdrav za tačkaste kontrolore i vidimo se pri izlasku da vam pokažem kar*u!

  • Ignjatije

    21:08 // 17. 1. 2013.

    "Tačkasta kontrola" - ko nema pegice, šljokice ili slične raznobojne tačke na licu plaća duplu kartu...

  • Tepach

    11:00 // 18. 1. 2013.

    Ја сам за то да се бијемо!

  • jkjk

    15:02 // 17. 1. 2013.

    makar da se autobusima zatvaraju vrata pa i da im plati covek kartu,a ovako razlika ja 2 stepena u korist spoljne temperature kad udjes u nis expres-ov bus i sednes na onu plastiku...

  • M

    14:44 // 17. 1. 2013.

    U zadnje vreme nesto ne traze karte nazad, pre u busu za duvaniste su redovno pitali kondukteri ako nije problem da ne izguzvamo i da im vratimo karte kad izlazimo i pitaju i gde izlazis pa onda dodju do tebe pre te stanice, da uzmu, da ne moras ti do njih :)

  • Mihajlo 77

    20:45 // 18. 1. 2013.

    Koliko ja znam grad potpisuje i priprema ugovor sa prevoznicima, a ne neki Nenad Stanković iz Direkcije za prevoz! Ko koga ovde laže?

  • DjDj

    20:07 // 17. 1. 2013.

    Ja uvek imam mesecnu karticu zato sto stalno koristim javni prevoz, skoro mogu reci za sebe da se nikad nisam svercovao. Ali bih bas voleo da naletim na kontrolu koja pokusava da zadrzi putnika protiv svoje volje u autobusu. Mogu krivicno da se gone takvi "pametnjakovici", samo je problem sto je nas narod previse naivan.

  • Boban Kocev

    11:52 // 18. 1. 2013.

    Hoću ja da budem tačkasti kontrolor? Druže Perišiću zaposlite mene, a ne onog sina od vaše tetke, on može da bude i prugastri kontrolor....
    E ovo je stvarno sramota, gradonačelnik i njegovi partijski drugovi očigledno još uvek nisu zaposlili ni pola familije.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: