Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:05, 5. 4. 2013.

Toplanu "iznenadila" nestašica gasa

toplana

Iako je Jugorosgas još 1. aprila preporučio niškoj Toplani da, zbog problema u isporuci gasa, pripremi grejanje na mazut, to se još nije dogodilo.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • jelena

    17:14 // 5. 4. 2013.

    mene uopste ne zanima sta se desava, preko cele godine im se placa da nas greju ! ja za svoje pare zelim grejanje i kraj! sramota!

  • dragoljub Stamenkovic

    17:37 // 5. 4. 2013.

    Zamislite, direktor Toplane nije smenjen !

  • Ivan Milovanovic

    17:39 // 5. 4. 2013.

    Nista, sad nadlezna stranka da smeni postavljenog direktora Toplane. Da ja vodim gradsku stranku i postavim coveka a on ovako da me drnda ja bih smenio bez pardona!

  • hmm

    18:13 // 5. 4. 2013.

    Iznenadice ihsto cu poceti da ih placam samo u mesecima kad me greju.

  • Zagor

    18:23 // 5. 4. 2013.

    Gospodine Perišiću i gospodine Bandjur to nikome nije jasno. Cinjenica je da su stanovi hladni. Cinjenica je da to traje vec nekoliko dana. Cinjenica je da je toplana bila na vreme obavestena. Cinjenica je da direktor nije dorastao zadatku ( cini mi se da jos nije izasao iz stamparije gde je svojevremeno radio ). A njegov zamenik je covek za koga svi znaju da nema dovoljno saznanja o grejanju ( cini mi se da se cak i ne pita ). Cinjenica je da direktor ima savetnika ( koji ne nosi nikakvu odgovornost ali je vesto zaveo svojim neznanjem ). Neodgovornost, nestrucnost i neznanje. Grad zasluzuje bolje

  • gagi

    18:52 // 5. 4. 2013.

    Pozivam uredništvo Juznih vesti da ih pita"toplanu"dal će nam biti umanjeni računi,zato sto nije bilo grejanja.P.S.Po novoj"aprilskoj"ceni grejanja

  • Zoran Radojlovic

    19:11 // 5. 4. 2013.

    Ipak evo istine. Perišić treba debelo da razmisli kako radi Banđur i poćevši od njega pa sve rukovodioce u toplani treba najuriti i od njih naplatiti vrednost za eventualno umanjenje računa za dane kad nije bilo grejanja a svim radnicimaa toplane odbiti od plate kao dnevnice za sve dane ne grejanja pa će se drugi put svi potruditi da ispune normu-obavezu pa makar ložili i slamom.
    Ovo je bezobrazluk -cela Srbija sad za njih zna a pogotovu kako su došli do tih radnih mesta-stidim se što sam žitelj Niša sa ovakvima......zar ovaj grad zaslužuje sve ovo.

  • Dr.Pravdic

    19:26 // 5. 4. 2013.

    Verovatno je covek mislio da je pismo Jugorodgasa bila prvoaprilska sala!!!!

  • palilulac

    20:26 // 5. 4. 2013.

    Dokle vise sa silnim izjavama preko medija,o pretnjama,o obecanjima,dajte jednom neka neko odgovara za svoja (ne)dela.Znamo da u nasem jeziku postoji rec odgovornost,ali kad se dodje do odgovornosti ta rec prestaje da vazi.Pa dokle vise?Neka se smeni direktor toplane pa neka se posle cudi sta treba da radi kada mu nestane gasa.A uostalom i Jelena je lepo rekla.

  • ne

    21:23 // 5. 4. 2013.

    Bravo Naprednjaci, Nišlije moraju da Vam odaju priznanje, jer ste uspeli da PRONAĐETE , IDENTIFIKUJETE ISTE I POSTAVITE ZA DIREKTORE NAJNESPOSOBNIJE LJUDE OVOG GRADA(namerno ne kažem Nišlije), tako da ne moramo više da se pitamo ko su ti ljudi!!!

  • mladen

    21:27 // 5. 4. 2013.

    Bilo bi lepo da sada smanje račune za ta 4 dana...

  • snezana rajic

    22:07 // 5. 4. 2013.

    Da nije tuzno bilo bi smesno! Pita li se neko koliko dece,starih i bolesnih se smrzava. Koliko ce prehlada i upala pluca i sa kakvim posledicama biti.E moj gradonacelnice, ja se secam zime kad je Niski gradonacelnik po cici zimi sedeo na Makedonskoj granici i cekao mazut koji je isposlovao kao donaciju gradu i mi smo jedini imali grejanje u Srbiji.Samo Vi sedite i ne uzbudjujte se puno ,lekar ste i posledice hladnoce su Vam poznate.

  • Toma

    22:33 // 5. 4. 2013.

    mene bi zacudilo, da su odmah presli, a to sto kasne 2-3 dana, to je bilo za ocekivati, cudi me da su uopste i nastavili grejnu sezonu, tih 15ak dana smo mogli i pod cebice ;)

  • jovana

    22:45 // 5. 4. 2013.

    To tako izgleda kad Toplanu vode pukovnici i bivši direktori propalih firmi. Normalno da su iznenadjeni jer su oni došli da uzmu otpremnine i da idu u penziju. Kada su imenovani njima niko nije rekao da treba da greju narod, zato su i iznenadjeni. Tako smo glasali, tako nam i treba...

  • Kurir Djoka

    23:48 // 5. 4. 2013.

    Kako se ono kaže "pošten si ko Banđur"

  • Toplica

    00:02 // 6. 4. 2013.

    Pa jel mi treba da saosećamo sa Banđurom što njegov kadar radi što radi, pa još mora i da mu čuva leđa, čik da pisne da nije bilo tako.
    To se zove komandna odgovornost.
    Pa Banđur ne živi na mesecu da ne zna da grejanja nema!
    Epizoda "Da li mi verujete".

  • nislija

    00:44 // 6. 4. 2013.

    nesposobna gamad,bitno da su svi nocas bili u nislijskoj mehani,na nas trosak.......

  • SONI

    08:51 // 6. 4. 2013.

    Kako vas nije sramota.

  • sale

    09:13 // 6. 4. 2013.

    Prvo i osnovno, za ovih par dana, obavezno umanjiti racune. Svaki dan smanjuje cenu za dva dana jer grejna sezona traje 6 meseci a racun se placa godinu dana. Pre 2 godine 6 dana su zbog neke havarije bili hladni radijatori u celom objektu gde sam radio. Nakon prigovora racun je bio manji za 12 dana.
    Bolje bi im bilo i da im ne prigovaramo nego sami da umanje racune...

  • Ivan

    09:57 // 6. 4. 2013.

    Zbog nesposobnih i neodgovornih ljudi se smrzavamo vec 5 dana! Njihova beskrupuloznost ide dotle da oni uopste nemaju nikakvu potrebu ni da se obrate gradjanima. Naprotiv, oni prete progonom i cak egzekucijama onima koji traze objasnjenje za problem grejanja.
    Danas i juce su zamlacili radijatore na po sat vremena! Sta oni misle da postizu time? Sta glume i sta misle da smo mi?Lepu smo vlast i divne ljude izabrali...

  • nenad nenadovic

    15:18 // 6. 4. 2013.

    Kakve li blamaze? I Perisic i Bandjur i zamenici i podzamenici, KALJAJU ugled SNS-a. Te prisipetlje u politickom zivotu,pod hitno, treba, ne samo smeniti,vec i najuriti iz STRANKE.

  • Goran

    18:53 // 6. 4. 2013.

    ...- Ja ću za početak tražiti izveštaj o tome šta je urađeno... je l' se prešlo na mazut, zašto se kasni. Kad budem video taj izveštaj moći ću da se izjasnim - rekao je Perišić....pa ces onda formirati komisiju...koja demagogija. Pa gospodine gradonacelnice, neobavesten je bio onaj drugi, a on nije u tvojoj stranci...uradi nesto konkretno za ovaj grad...

  • Dragan Jovanovic

    09:14 // 7. 4. 2013.

    Gradjani ovo vide kao problem toplana kao cistu ustedu.
    Prvo grejanja nema od ponedeljka a ne od srede.Svi spominju sredu jer je u ponedeljak i utorak bilo intervala sa nesto visom temperaturom. Ali u ponedeljak iza podneva je bilo 8 stepeni a grejanja nije bilo. U utorak nije radilo ni sekund a dnevna temperatura je bila pko 16 stepeni. Ali je ujutru bilo 6 pa grejanje takodjer nije radilo.
    E sad gradska vlast treba da donese odluku da toplana na sledecem racunu svim korisnicima linearno odbije broj dana x 2 jer se grejanje placa cele godinem a rukovodstvo smeni i novcano kazni po sopstvenom pravilniku o isporuci toplotne energije.
    Ali to se nece desiti. Toplana ce traziti da se podnesu zahtevi ( iako to nije tako regulisano ni pravilnikom koji sam spomenuo), da ga overe kucni saveti i td ....
    A partijski drugovi su nedodirljiv. To je oduvek tako.
    Narod je ionako stoka!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: