Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:31, 3. 10. 2022.

Treći rebalans u Prokuplju, budžet smanjen za 210 miliona dinara

Zgrada Prokuplja Trećim rebalansom budžet Prokuplja smanjen za 210 miliona dinara; Foto: Lj. M.

Zbog isplata koje su planirane za ovu, a odložene za sledeću godinu, premeštanja novca sa jedne na drugu budžetsku stavku kako bi se sve planirano završilo do kraja godine, ali i obezbeđivanja novca za otpremnine sada već bivših radnika JKP Hammeuma, odbornici gradske Skupštine usvojili su treći rebalans budžeta u ovoj godini kojim se budžet umanjuje za oko 210 miliona, odnosno sa, kako je planirano, 2,6 na 2,39 milijardi dinara.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Ivan

    16:01 // 3. 10. 2022.

    Prodali sve što je bilo gradsko i što su naši dedovi i roditelji pravili i gradili,još da prodaju grad i završili su poso....seoski putevi u raspadanju,Žitni Potok odsečen od civilizacije....mir,stabilnost....

  • Voja

    20:09 // 3. 10. 2022.

    Jel to ovaj nazovi gradonačelnik misli da su svi u Prokuplju budale. Gase ustanove, likvidiraju preduzeća, daju koncesije za budzašto, ne znaju šta će. Budžet im propo, a nije ni čudo kad vidimo ko ga je planiro. Jedno opšte rasulo u našem gradu. Još samo nas građane Prokuplja da likvidiraju, i više problema nema. Svako ko je normalan vidi a bogami i oseća na šta liči naš grad, od kad ovaki vode

  • Vlada

    09:43 // 13. 10. 2022.

    Sada vidim da su u rebalansu izbrisali sve ulice koje su bile planirane za asfaltiranje u ovoj godini. Bas lepo, svaka cast. Grad nam lici na Miriupolj.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: