Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:18, 5. 3. 2017.

Troškovi prinudne naplate dugova za komunalije ubuduće manji

Objedinjena naplata Preduzeća sama da pišu predloge za izvršenje; Foto: JV

Gradsko veće Niša naložilo je javnim preduzećima da ubuduće u postupcima izvršenja ne angažuju advokate, čije troškove na kraju plaćaju građani kojima se prinudno naplaćuju komunalne usluge. Ovo će, kazao je gradonačelnik Darko Bulatović, smanjiti trošak za 6.000 dinara. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Овца за шишање

    18:46 // 5. 3. 2017.

    Ђура нам опрашта што нас је тукао!

  • Disa (GASITE OBJEDINJENU NAPLATU)

    03:30 // 6. 3. 2017.

    Samo nastavite sa zaposljavanjima poslusnika na grbaci ostatka stanovnistva a njihove plate i rashode nabacujte na nase racune. Gasite objedinjenu naplatu, od koga ona i zbog cega naplacuje procente svima, sta je sa sluzbama naplate u vodovodu, toplani, medijani? Dokle vise?

  • lahor

    05:50 // 6. 3. 2017.

    Spemni,su na sve

  • Gradsko vece?

    08:11 // 6. 3. 2017.

    A od kada javna preduzeca-njihovi direktori slusaju sta im se kaze?Pa ona iz Gorice angazovala svog muza i jos tvrdi da rade za istu stranu

    • Jasminka

      15:20 // 6. 3. 2017.

      Tako je. To sto neki gradski glavas poželi ne mora mu Jkp izaci u susret. Valjda hoce poene Bulatovic, na osnovu "ja sam ih zamolio, a oni..."

  • Miki

    10:43 // 6. 3. 2017.

    Platite ljude posteno, a ne kao robove, setice se oni svojih obaveza.

    • Jelena

      00:15 // 7. 3. 2017.

      Dug nismo platili na vreme zato što se radilo o dugu starom 5,6 god za auto koji je u međuvremenu prodat i za koji su svi u to vreme pozivali da nema zakonskog osnova da se naplati zato što su naplaćivane doplatne karte,a ne dnevne karte kao što sada rade. U to vreme je bila priča da je Vrhovni sud doneo odluku da je to neustavno. Što se tiče moje porodice,sve svoje račune plaćam na vreme i ne dug

  • Jelena

    11:39 // 6. 3. 2017.

    Nama je 2013. za dug od 8800 din u Parking servisu ukupno skinuto 25000 din za sve moguće troškove,uključujući i advokata. Nije tačno da Parking servis nije angažovao advokate.

    • Ivan Milovanovic

      20:18 // 6. 3. 2017.

      A zasto niste platili taj dug? Zar ate mislili da ce neko da vam oprosti svoj novac? Ko nece da plati dug placace i izvraitelja i dug. Dok se ljudi ne nauce i ne moze deugacije

  • Šutruk Nahunt

    15:01 // 6. 3. 2017.

    Dobro da ste se setili, tj. prekinuli već ustaljenu lošu praksu. Ako advokat piše predlog za izvršenje npr. za "Objedinjenu naplatu" onda nema potrebe da u toj službi sedi dvanaestoro dipl. pravnika kada dokumentaciju mogu da pripreme i fotokopiraju i kafe kuvarice u pauzama tokom radnog dana. To je prava ušteda za gradski budžet, a ne da se sve prevaljuje na gradjane.

  • Jasminka

    15:18 // 6. 3. 2017.

    Tražili su ali to ne obavezuje preduzeca da tako i postupaju. Osim toga ako nisu trazili da se ne angazuju i privatni izvršitelji, a nisu, džaba sve. Naravno opet ce em dužni em gladni i nezaposleni građani ispaštati, nemoj niko da nas laže

  • Blacburn

    21:17 // 6. 3. 2017.

    A,kad predizborna kampanja i izbori prodju,nastavlja se akcija-deri kozu sirotinji!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: