Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:29, 6. 4. 2019.

| Ekonomija

U Nišu predavanja za mlade o poslovima iz oblasti IT-ja

Autor:J. V. Izvor:Južne vesti
Tastatura
Predavanja besplatna; Foto: Flickr/Timothy Vollmer

Pošto se često može čuti kako je IT industrija jedna od tri najveće izvozne grane trenutno u Srbiji i da je Niš jedan od važnijih gradova na mapi IT industrije, tema predavanja Poslovi #za5 biće zanimanja iz ove oblasti. Predavanja su najavljena za 10. april na Elektronskom fakultetu.

Mladi developeri i inženjeri će svim zainteresovanim studentima, najavljuju organizatori, otkriti izazove ove industrije i da li su im i koji oblici obrazovanja značili na putu do uspeha.

Šta se zapravo krije iza misterioznih engleskih naziva njihovih zanimanja, kako izgleda njihov radni dan i odgovore mnoge druga pitanja mladima će dati - Android Developer Sara Pejić, QA Automation Engineer Sandra Jermenković, direktor Klastera naprednih tehnologija Goran Mladenović, Web Developer Mihajlo Marjanović, Medior Developer Miloš Stojanović i Technology Leader Jovan Soldatović.

Svi zaniteresovani mladi se za interaktivno besplatno predavanje o zanimanjima u oblasti IT mogu prijaviti na linku.

Predavanja se, inače, realizuju u okviru velikog nacionalnog projekta za osnaživanje i edukaciju mladih Budućnost #za5 i ima za cilj da inspiriše studente i srednjoškolce širom Srbije da iskoriste svoj potencijal i unaprede znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Moticica- Niku Bolitijeriju

    11:44 // 7. 4. 2019.

    Amerikanci i Rusi presritav nam poruke. Stop. Trebaju ni nove snage i sredstva za rad. Stop. Ukljuciti u saradnju Saudijsku Arabiju i Tursku. Stop. Ovako necemo jos dugo gubimo borbu. Stop.

  • Model"Moticica"

    11:32 // 7. 4. 2019.

    Odrzace predavanje ako ih ne pohapsi ili zabrani policija. Ne daju oni da neko u Srbiji bude ispred njih.

  • Skauti i druge bajke

    10:10 // 7. 4. 2019.

    Da se obuce pa da ih pratimo u Pentagon,Lengli,Peking i druga mesta sirom sveta da odatle rade protiv svoje zemlje ili iz Srbije za njih.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: