Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:28, 20. 3. 2018.

| Ekonomija

Ukidaju se letovi iz Niša do Ajndhovena

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
wizz air
Letovi nisu bili komercijalno isplativi; foto: Vanja Keser

Zbog toga što se letovi nisu komercijalno isplatili, kako su ranije naveli iz mađarske kompanije “Wizz Air”, od srede 21. marta njihovi avioni više neće leteti od Niša do holanskog grada Ajndhovena.

Wizz Air ima redovne letove iz Niša ka Bazelu, Dortmundu, Memingenu i Malmeu, te će dodatne kapacitete, nakon ukidanja linije do Ajndhovena, kako su najavili, dodeliti drugim uslugama za koje je veća potražnja.

Kako su ranije pojasnili iz mađarske kompanije, ukidanje letova je uobičajena praksa, jer se “frekvencije leta menjaju u skladu sa godišnjim dobima i performansama rute”.

Linija Niš - Ajndhoven suspendovana je od proleća 2018. godine iz komercijalnih razloga. Kako uvek ocenjujemo nove mogućnosti koje najbolje mogu da zadovolje potrebe naših kupaca - naveli su ranije iz kompanije.

Podsetimo, putnici su iz Niša do Ajndhovena leteli od 1. avgusta 2016. godine. Osim ove linije, avio-kompanija Germania flug je takođe iz komercijalnih razloga ukinula letove do Ciriha.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Slavko Djordjevic

    10:30 // 27. 9. 2018.

    Pocelo je osiromasenje Nisa. Malme, Ajnhoven, Cirih...Kada nestane zivi novac od turista. Smestaj, restorani, veseraji, taksisti, muzeji i silne boravisne takse. Kao da zatvore fabriku sa 4000 radnika.

  • RAZOČARAN U VLAST

    12:26 // 30. 3. 2018.

    Imam rodjaka koji je stalno putovao iz Niša za Ajndhoven.Kaže da je uvek puno bilo putnika u avionu.Ja mu verujem i sve je ovo zbog BEOGRADIZACIJE.Zašto putovati do Niša kada možete do Beograda,pa njima ostavite pare na aerodrom za takse,pa plus kada autobusom dolazite do Niša opet taksu plaćate Beogradu i sve pare ostaju u BEOGRAD.Ljudi Srbiju čini samo Beograd,mi ostali smo nebitni.NAŽALOST!!!

  • Dinosaurus

    10:11 // 28. 3. 2018.

    U ovo vreme bilo koja avio kompanija moze da leti iz Nisa, samo ako nadje ekonomski interes. Neoupuceni i zlonamerni mogu i dalje da tvrde da je kriv Beograd za otkazivanje saobracaja Nis-Ajndhoven, ali to nije tacno.Niko nece da leti sa gubicima. Iz Beograda za Zenevu presraje da leti Easyjet, ali pocinje da leti , kao sto je prestao da leti, ranije, iz Beograda za Milano i Rim.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: