Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:16, 28. 10. 2023.

Ulični usisivač od 27.500 evra stiže u Aleksinac

aLEKSINAC Aleksinčani kupuju novu mašinu za čišćenje; ilustracija; foto: JV

Na ulicama Aleksinca uskoro će se naći novi usisivač, koji JKP Komunalne usluge plaća 3.224.880 dinara sa PDV-om, odnosno oko 27.500 evra, novosadskoj firmi "Nova oprema". Usisivač je na električni pogon, proizveden ove godine, brzine do 5 kilometara na sat i uz njega su tražili uputstvo za upotrebu na srpskom jeziku.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Prof

    10:30 // 28. 10. 2023.

    Zasto Nis nema takve usisivace, nego se Obrenoviceva ne cisti ni metlama ,nego granama

    • proff

      15:41 // 28. 10. 2023.

      Nis ima takav usisivac i njime svakim radnim danom prolaze Obrenovicevom. Sam proces usisavanja izgleda komicnije nego bilo koji skec Monty Python a. Otvorom koji taj ogromni Karcher usisivac ima za 30 dana bi mogli jednom da predju deo od H&M a do kraja Kalce. Zoran, vlasnik Nove opreme vozi auto od 150000e, ima kucu u Kotoru od 1.2 miliona, Novom Sadu od 800000e itd. "Javne" nabavke su nam SHOW.

  • Simpa

    21:26 // 28. 10. 2023.

    Na sajtu proizvodjaca (karcher) pise da se ovaj model vise ne proizvodi. Uz to, nov je kostao ~12000 eura a ovi ga kupuju za 27500???

    • pa i zejtin bio 100 dinara nekad sad je 200

      21:04 // 29. 10. 2023.

      Simpa, pa jel na svatas da sve otislo cene,zbog evropskog standarda. Sve nekad bilo malo jevtinije.I zejtin nekad bio 100 110 dinara sad nemas ispod 185 nigde da ga nadjes.Poskupljuje sve pa ikod nas, raste nam standard polako nas A.Vucic uvodi u evropu.Meni super kad nam u komunalno nabave ogako nove stvari,olaksaju poso nijedrugo.
      samo napred Vucicu,!!

  • Pa sta ako ce da usisavaju grad

    21:02 // 29. 10. 2023.

    Ne razumem zasto vama sve smeta.Ne valja kad prljavo,as sad kad uzeli usisivac lnudi da usisaju grad da nema prasina ni lisce opet ne valja.Za sve vi kriv vucic, po meni on dobar.sad vam ne valja sto platili 27000evra usisivac a ne gledate kakvo vreme doslo da sve skupo.Al vas Vucic pita kolko vam kosta vas usisivac sto imate u kucu?Ne pita vas pa sto se mesate u stvari koje su privatne

  • Moj grad

    07:38 // 30. 10. 2023.

    Direktor u tom preduzecu dobro poznat svima po takvim "kupovinama". Sklonjen s jednog mesta upravo zbog toga, na jos bolje. Da li Aleksinac postoji za sluzbu za privredni kriminal???

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: