Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:27, 28. 5. 2015.

| Ekonomija

Uprava carina zapošljava petoro radnika na jugu Srbije

Autor:M. VučićIzvor:Južne vesti
carina
Ilustracija (foto: carina.rs)

Svi koji ispunjavaju uslove za radno mesto carinika ili carinskog inspektora mogu se u narednih 8 dana prijaviti na konkurs Uprave carina za prijem petoro radnika u carinarnicama na Gradini, Preševu i Prokuplju.

Osim ovih pet radnih mesta na jugu, konkurs je raspisan za prijem još 51 osobe za nešto manje od 50 radnih mesta, u centrali Uprave Carina u Beogradu, ali i carinarnicama u Kladovu, Šapcu, Zrenjaninu, Kragujevcu, Kraljevu, Novom Sadu, Subotici i Užicu.

Dva carinika radiće u graničnom prelazu Gradina, a druga dva u Preševu.

Za carinsku ispostavu Prokuplje tražimo jednog carinskog inspektora koji će raditi na kontroli carinsko-robne dokumentacije i carinjenju robe - navodi se u konkursu.

U toku selekcije, proveravaće se koliko kandidati poznaju Carinski zakon, Zakon o spoljnotrgovinskom poslovanju, ali i njihova organizovanost, motivisanost, timski rad i komunikativnost.

Oni koji prvi put zasnivaju radni odnos u državnoj službi biće na probnom radu 6 meseci, a oni koji nemaju položen državni stručni ispit mogu se primiti na rad pod uslovom da ga polože do okončanja probnog rada - kažu iz Uprave carina.

Svi zainteresovani treba da svoje prijave sa pratećom dokumentacijom pošalju na adresu organizacione jedinice Uprave carina za koju se prijava podnosi. Oni koji ispunjavaju uslove biće pozvani na razgovor koji će se u Kladovu, Nišu, Dimitrovgradu obaviti u sredu 1. jula od 9 sati.

Detaljne informacije o konkursu mogu se naći u današnjoj “Politici”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jancic Dragutin

    13:17 // 2. 10. 2015.

    Gospodo dobro vodite drzavu Ali uradio.molim te jos bolje primi te ljude na carinu koji za to imaju diplomu.Ja je imam Ali izgleda da nikada necu raditI na njoj pozdrav

  • carinik

    09:45 // 29. 5. 2015.

    Vec rade ljudi na tim radnim mestima....konkurs je raspisan za one koji vec rade a nisu za stalno.Namesteno ....tako da djaba konkurs.

  • Milos

    02:09 // 29. 5. 2015.

    Na konkurs obavezno doci sa knjizicom...ne radnom - partijskom!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: