Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:18, 10. 8. 2012.

Uskoro letovi Niš-Trst

avion trst, nis Foto: aviokarta.net

Od aprila 2013. godine avioni iz Niša leteće jednom nedeljno za Trst, saopštio je italijanski aerodrom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Andrija

    17:54 // 10. 8. 2012.

    Jedva cekamo ! ;)

  • Меда

    01:42 // 11. 8. 2012.

    Шверц фармерица и робе из Трста је одавно завршен, не касни ли овај лет 30-40 година?

    Летови за Цирих, Франкфурт, Париз, Лондон, па чак и нордијска одредишта имају много већу могућност за преживљавање и укорењивање. Поготово ако су утаначени да се поклопе са доласцима из САД, Африке, Блиског Истока, Аустралије

  • Нишлија Моравац

    12:55 // 11. 8. 2012.

    Зар није основна логика да се прво етаблирају линије ка градовима где имамо огромну циљну групу: Франкфурт, Беч, Цирих. Чак за време ЈАТ-овог монопола пре "отвореног неба" лет за Цирих је био пун 5 дана у недељи. Трагикомични су покушаји као Форли или Трст, то могу да буду само аеродроми за неко преседање, а то већ имамо преко Подгорице.

  • Mika

    01:06 // 11. 8. 2012.

    Mislim da ce na kraju ispasti linija Nis- Trt.......

  • Misha

    12:52 // 12. 8. 2012.

    Trst je sad lepo sređem turistički grad pun Slovenaca, Austrijanaca i Nemaca. Darvilov trg noću osvetljen kao sletna staza za leteće tanjire. Nema više jeftinog tekstila, tek poneka radnja, sve ostalo firmirana roba, skuplja ili ko i kod nas, ima cipela po dobrim cenama, pogotovo ženske ako se naleti na rasprodaje kad je prelaz sezona. Nekadašnja riblja pijaca je sada veliki akvarijum sa morskom florom i faunom, tvrdjava je renovirana, super pogled na grad. Obala i riva sve u cveću između onih duplih traka koje su nekada vrvele od jugovića sa torbama i kesama. Đovani gde je bila jeftina kafa, prašak i sl. zatvorio odavno jer nije bilo kupaca iz Juge, Ponte Rosso pijac isto. Grade se novi dokovi u sred mora, pored obale za veće brodove i tankere. I Tršćani idu u šoping na periferiju, u ogroman outlet centar u Palmanovi. Manji domaćinski restorani u sporednim ulicma imaju super morsku hranu po dobrim cenama i domaću malvaziju bolju od bilo kog našeg buteljiranog... Srećan put

  • Deka Laza

    20:47 // 10. 8. 2012.

    Sramota bre , samo Tivat i Cirih se vrte u krug i sad Trst od tog aprila. Gde su neki malo glavniji letovi , neke malo vece destinacije ? Ne mora svaki covek iz juzne Srbije da putuje za bg da bi leteo.. serem se na organizaciju grada!

  • Brankica Tosic

    21:10 // 11. 8. 2012.

    Bas lepo!Samo da se ne umesa Beograd,pa da ne bude,putujte direktnom linijom Nis-Trst,a kartu morate kupiti u Beogradu!

  • Vendetta

    18:19 // 11. 8. 2012.

    Najbolje resenje let za Cirih Bazel ili Bern.Ima toliko kompanija koje bih mogle da lete.Ili neki let za nemacku ili austriju bec naprimer?Za Pristinu ima tri leta iz Bazela tri iz Ciriha jedan iz berna i dva iz zeneve?I to lete ova jeftine kompanije.Esay jet ili German wings.Videcete kako bih se razvijo Niski aeodrom ovako neko to blokira neda da se razvije.Srbija jedina u regionu a mozda i u evropi koja ima samo jedan medjunarodni aeodrom.svi letovi idu za Beograd.Sramota a zelimo i pricamo o nekoj EU i razvoj zemlje.

  • slavica

    21:00 // 11. 8. 2012.

    Opet soping i sverc-komerc linija! Niko ne misli na nas 'gastarbajtere'iz Nemacke ili Holandije, JAT ima letove samo do Beograda, a ko leti za Nis, mora preko Podgorice za Nis i to 24 sata kasnije!!! Dosla bih i u Beograd, kad bi imali neku vezu BG-NI direktno nekim malim propelercom. Mi sa juzne Srbije smo Beogradu kao pastorci. Sada dolaza Italijani i oni zaradjuju na nasem tlu a to isto bi mogao i JAT sa destinacijama severna Nemacka Nis, ima nas mnogo koji bi makar dva puta godisnje dolazili u Nis.

  • Aleksandar

    00:41 // 13. 8. 2012.

    Savrsena destinaija za dalju konekciju :)

  • strikla strikla

    22:16 // 17. 8. 2012.

    Sledeci korak je gradnja kosmodroma u Nisu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: