Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:46, 26. 3. 2024.

| Ekonomija

Uvid u račun za struju i na mobilnom - EPS pustio u rad novu aplikaciju

Autor:Sonja VidojkovićIzvor:Južne vesti
mobilni, račun
Digitalizacija EPS-a; foto: Ljubica Jocić

Elektroprivreda Srbije pustila je u rad aplikaciju "EPS uvid u račun" pa će potrošači od sada moći da preko mobilnog telefona prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečna zaduženja i uplate tri godine unazad.

Osim toga, domaćinstva i mali kupci moći će preko aplikacije ulože prigovor i dobijaju obaveštenja. Izvršni direktor za poslove snabdevanja u EPS Radovan Stanić kaže da je mobilna aplikacija nastavak procesa digitalizacije usluga Elektroprivrede Srbije.

To je važan korak u našem nastojanju da olakšamo kupcima kako pristup računu, tako i plaćanju. Istovremeno, broj korisnika našeg portala "Uvid u račun" je u konstantnom porastu. Trenutno imamo više od 380 hiljada korisnika, što znači da građani sve više prepoznaju brojne benefite korišćenja takvih usluga - navodi Stanić.

Podseća da svako ko se opredeli da račun za električnu energiju dobija elektronskim putem, umesto u papirnoj formi, već od prvog narednog računa ostvaruje pravo na popust od 50 dinara.

Mobilna aplikacija "EPS Uvid u račun" dostupna je korisnicima na platformama iOS i Android i besplatno se može preuzeti na Google Play i App Store prodavnicama.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zarije Petkovic

    13:05 // 12. 4. 2024.

    Blokiran mi je nalog za Uvid u racun na E P S - portalu.
    Zasto !?

  • Goran Stojcic

    23:54 // 6. 4. 2024.

    Treba mi uvid u racun za struju

  • STOJAN JOVANOVIC

    19:25 // 28. 3. 2024.

    Struja se vodi na pokojnog oca jovanovic jovana od oktobra pocelo je da dolazi dupli racun zadnji sam platio u januar 5400+3000 u februarski racun nema proknjizenje vec mi salju dug 7700

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: