Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 3. 9. 2022.

| Ekonomija

Velika SBB nagradna igra za sve korisnike

Autor:SBBIzvor:SBB
sbb
foto: SBB

SBB kompanija saopštila je danas da 23. avgusta pokreće veliku nagradnu igru za sve korisnike. U godini u kojoj SBB obeležava 20 godina postojanja kompanija želi da nagradi sve svoje korisnike, ne samo još bržim internetom i EON aplikacijom za sve, već i fantastičnim nagradama.

SBB-nagradna-igra-story foto: SBB

Glavna nagrada je automobil Toyota Yaris Cross Hybrid, a SBB je obezbedio i preko 500 veoma vrednih nagrada.

U nagradnoj igri mogu da učestvuju postojeći i novi SBB korisnici koji se najkasnije do 5. oktobra u 23.59 časova prijave, uz svega nekoliko klikova, putem Moj SBB aplikacije ili portala.

Zaštitno lice reklamne kampanje u kojoj SBB poziva sve korisnike da se prijave i okušaju svoju sreću je glumac Boris Milivojević, koji će se novom ulogom ponovo naći u domovima i svim drugim mestima na kojima SBB korisnici uživaju u eklskluzivnim TV sadržajima.

U godini velikog jubileja nastavljamo slavlje sa svim našim korisnicima, zbog čega i započinjemo veliki nagradnu igru. Posebnu pažnju posvetili smo 24.000 porodica kaje su 20 godina sa nama, ali nagrađujemo sve naše korisnike još bržim internetom i EON aplikacijom za sve. Na ovome se ne zaustavljamo. Najsrećniji korisnik voziće novi Toyota automobil, ali će u vrednim nagradama uživati još 500 srećnih dobitnika - rekla je Minja Jugović Janjić, Direktorka sektora za marketinške komunikacije kompanije SBB.

Osim glavne nagrade, SBB je pripremio i 15 bicikala, 10 elektičnih trotineta i pametnih satova, 60 tableta i 500 rančeva.

Izborom nagrada želeli smo da motivišemo naše korisnike da vode računa o životnoj sredini, što što je i misija nas kao kompanije i naše fondacije. Iskušajte svoju sreću, jer nikad se ne zna - dodala je ona.

SBB_NI_saopštenje foto: SBB

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
KOMENTAR DANA

Ko kaze da je "južnije-tužnije"? Nekima je bas potaman i preliva.

Amos Weks Ares čitalac

Tekst: Južnjaci među najplaćenijim čelnicima gradova i opština van

Pronađite nas na: