Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:07, 5. 8. 2020.

Veliki pad broja putnika na niškom aerodromu u prvoj polovini 2020. godine

avion air serbia Sedmi avion stigao u Niš, umesto da sleti u Beograd; foto: Aerodrom "Konstantin Veliki"

Pandemija korona virusa, zatvaranje granica i ukidanje avio-letova doprineli su da tokom prvih sedam meseci ove godine broj putnika Aerodroma "Konstantin Veliki" iz Niša padne za 43,7 % u odnosu na isti period prošle godine, pokazuje statistika niške vazdušne luke.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Nenad

    15:23 // 5. 8. 2020.

    Vazno da Air Serbia prodaje karte za letove iz Nisa, koje potom uredno otkazuje iz razloga pandemije, dok se letovi za istu zemlju iz Beograda ne otkazuju???!!!! Ko je ovde lud?

    • Naissus

      16:10 // 5. 8. 2020.

      Mi smo ludi, Nenade. Mi smo ludi sto dozvoljavamo da rade to sto rade

  • Dule

    17:32 // 5. 8. 2020.

    Jeste opao zbog Korone ali netreba zaboraviti dasu mnoge linije ugašene pre virusa i oteran Ryanair,Swis,Germanija, e sad izvolite Air Serbia.??

  • Marija

    17:31 // 5. 8. 2020.

    Pa eto, kad je aerodorm poklonjen drzavi, uslov da drzava primi ovaj skup poklon bio je da se broj putnika dosta smanji kako bi Beograd vise profitirao od Nisa, jer sramota da Beograd nije najbolji i u svemu prvi (nije to jednini razlog, svi znamo koji je najbitniji razlog). Ispostovano je sad to na ovaj ili onaj nacin. Srbija bolje da se primenuje u Beograd, mozda i nama juzno bude bolje.

  • ljubi brat

    16:38 // 5. 8. 2020.

    prestanite da radite upijače i žvalavite se sa prijateljima i poznanicima, ne širite virus, pa će se granice otvoriti i postaćemo poželjni turisti. Dok se virus prenosi nesmanjenim intenzitetom, bićemo na svim crvenim listama i neće profunkcionisati aerodrom.

  • Mara

    20:42 // 5. 8. 2020.

    Šteta

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: