Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:06, 17. 8. 2011.

Vind džet još nije vratio novac

wind Avion Vind džeta na niškom aerodromu

Ni 10 meseci posle sporazumnog prekida saradnje sa „Vind džetom“, italijanska avio kompanija nije vratila Nišu dug od 5,2 miliona dinara. U kabinetu gradonačelnika ćute.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • rackoni

    11:19 // 17. 8. 2011.

    Gone with the Wind...

  • dragoljub stamenkovic

    14:39 // 17. 8. 2011.

    Gradonacelnik se ponasa kao dnevni list "Politika" u komunisticko vreme ! Sve zna, sve cuje ali nikome nista nece da kaze ! Milose, duzan si da informises gradjane o svakom dinaru budzetskih para.

    • Vukadinovic Dragan

      15:25 // 20. 8. 2011.

      Zasto bi morao ikoga da obavestava, ko
      je vise u Nisu neobavesten. Niko vise ne spava uz uspavanke iz demokratske revolucije tipa tad se gorivo tocilo u flase i VASI su krivi za sve ratove i sve ce biti bolje za pet(sto) godina. Problem je samo u tome sto su oni koji treba da apse na prinudnom odmoru (do narednih izbora).

  • Milovan

    15:37 // 17. 8. 2011.

    Sad kad se Simonović mr Miloš i "trezni" Krivačević naljute pare će Italijani odmah da vrate!

  • dr Mladen

    15:48 // 17. 8. 2011.

    i on i onaj njegov kum Boban Mihajlovic ce najmanje na STUB SRAMA zbog ovoga, bez prethodne analize su se upustili i naneli stetu budzetu i potrosili pare gradjana
    p.s
    da li se Mihajlovic tako opusta i u svojoj privatnoj firmi i da li ulazi u takve nesigurne poslove NE NARAVNO, on samo sklapa poslove sa BUDZESTKIM KORISNICIMA !
    sram vas bilo bre!

  • dragana stojic

    16:46 // 17. 8. 2011.

    Krečenje hale smo platili preko 8 miliona evra pa mi ovih 230 hiljada evra nekako dođe smešno za SPOSOBNOG našeg gradonačelnika

  • REVIZOR PRIPRAVNIK

    18:47 // 17. 8. 2011.

    Sin Dragan je sad gazda na niški novčanik. On je sada glavan i važan i pita se za sve. Mož Niš da gori kolko mu volja, baba se timari i ne aje za goljake i bedake !

  • ivan milosevic

    19:31 // 17. 8. 2011.

    Da nije Bobana Mihajlovica Juzne vesti ne bi imale sta da objavljuju.Stice se utisak da je u Nisu opozicija savrseno postena.Na primer ,jedan od najnovijih lidera naprednjaka dr.Zoran Perisic je naprasno presao u tu stranku kada su mu Klinickom centru rekli da ne moze da prima platu od samo 300 ooo,oo dinara.Ili oni bas dobro placaju urednika

  • Dijana

    23:40 // 17. 8. 2011.

    Sada ocekujem subvencionisane letove za Bengazi.

  • Nemanja Ilic

    00:01 // 18. 8. 2011.

    Kada ce opozicija i pozicija doci u Pariske komune da vide svojih ruku delo?! Dali dozvolu za gradnju sportske hale i terena, a nama ostade velika rupa i u njoj Amazon!!!!

  • Magdalena

    01:01 // 18. 8. 2011.

    Ovo je samo jedan u nizu rezultat rada DS-a u Nišu u proteklim godinama

  • Realista

    13:17 // 18. 8. 2011.

    Gradonačalnik i dični mu saborci sigurno ne manjka posle ovog "uspešnog aranžmana". Nije li ih sramota da više od dvadeset godina kako aerodrom radi kao civilni imaju samo letove za Podgoricu? Mogu samo da se pitam šta bi bilo da je Palma dobio u ruke aerodrom u Jagodini.

    Jednom rečju sve sami nesposobnjakovići i mutivode! Eno im Đilas pa nek uče posao. Ni on ne "manjka" ali je brate bar pravi i sposoban gradonačalnik!

    • Predrag Nikolić

      01:02 // 19. 8. 2011.

      Pa lako je Đilasu sa onooolikim budžetom. Treba biti majstor pa raspolagati budžetom koji je pet milijardi dindži u minusu...

    • Realista

      23:47 // 20. 8. 2011.

      Verovatno i Jagodina ima veći budžet od Niša pa nas i ona prešiša u svakom pogledu. Nema opravdanja za nesposobnjakoviće! Grad raskopan celo leto. Radi se brzinom puža. Parkovi zaraski. Nišava ko kanaliazioni odvod... Ma samo su pare problem! Doduše, ni budžet nije u manjku bez razloga!

  • meli

    11:07 // 19. 8. 2011.

    da nije ta lova u nekoj banci na ostrvu dzerzi gde se jos uvek ne placa imovinski porez ;) ? :O josh bolja banka od shvajzerske ;). od lepog nisa napravise pametnjakovici jedno selo koje se postepeno smanjuje :(

  • marija ciric

    18:33 // 23. 8. 2011.

    ej, vi sto mrzite gradonacelnika, on je bar nesto uradio , a onaj prethodni nista, a tek buduci, bice smesno....Milos Simonovic ZNA sta je aerodrom i bulevari i hala i stadion i bioskop i sigurna kuca i zdravstvo i bazeni i škole i trzni centri.... On je covek koji fenomenalno prica engleski i ne trebaju mu prevodioci.....URADITE VI NESTO KORISNO, POKRENITE ADMINISTRACIJU I REALIZUJTE BAR JEDAN PROJEKAT

    • Nezadovoljni Nislija

      07:56 // 27. 8. 2011.

      Da, on zna da plati stranoj avio kompaniji za koriscenje naseg aerodroma (to obicno ide obrnuto) i da zakupi 100 mesta na relaciji na kojoj putuje 5 coveka, zna da gradi bulevar pred izbore i da za sredjivanje hale da 800 miliona dinara (pa nova hala moze za te pare da se napravi), i zna sta je bioskop koji nemamo, i zna kako nam je lose zdravstvo ali se leci negde drugde i zna jos mnogo toga... Samo se malo pravi blesav

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: