Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:26, 16. 3. 2023.

Više od 17 miliona dinara za rekonstrukciju 135 metara trase toplovoda u Nišu

toplovod Trg Pavla Stojkovića Posao na tenderu dobile tri firme; ilustracija; foto: čitalac

Rekonstrukcija toplovoda kroz deo Ulice vojvode Mišića u Nišu od Vatrogasnog doma do raskrsnice sa Vojvode Tankosića, dužine 135 metara, koštaće više od 17 miliona dinara. Posao su na tenderu Gradske toplane dobile tri firme - beogradski "Synergy tech", kao i niški "Konfor" i "Glikom".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan Niš

    14:42 // 16. 3. 2023.

    Ima li neko evidenciju koliko se puta do sada intervenisalo ,što na toplovodu što na vodovodnoj mreži na ovom potezu V.Mišića i D.Cvetkovića iza Maxija i Lutkarskog pozorišta??Koliko puta je samo krpljen asvalt??A da ne govorim o smejuriji oko obeležavanja parking mesta nedavno u D. Cvetkovića gde se linije već ne vide ili su totalno izbrisane kao da su ih deca školskom kredom crtala !!

  • Seljak

    17:08 // 16. 3. 2023.

    Ovo pljačka može ladno u Ginisivu knjigu rekorda. Ovakvih bahanalija nema ni u Bangladešu. Procena da radovi i materijal vrede 1.700.000 dinara, a ostatak dele na ravne časti.

    • Cvetko

      09:57 // 17. 3. 2023.

      Razumem ja njih da se krade, obmanjuje narod i sl., oni ljudi jednostavno žele dobrobit za sebe i svoju decu, ali ne razumem ovaj narod zašto dozvoljava da im se to radi. To mi sve liči na sindrom jasenovca kada logoraši mirno ulaze u gasne komore.

  • Mika

    18:16 // 16. 3. 2023.

    Da li ce da vrate pare ljudima na racune Objedinjene naplate za sve dane/noci provedene bez grejanja? Ako ne- svi koji su bili bez usluge (grejanja) treba da se udruze i podnesu grupnu tuzbu! Ova pljacka koju sprovode toplana, grad, drzava- MORA da se konacno zakonski zaustavi.

  • Igor

    18:33 // 16. 3. 2023.

    Opa Djurdjo !!!

  • Boyan

    18:44 // 16. 3. 2023.

    Šta reći ni manjeg meseca ni većeg računa.Čestitam niškoj toplani što su mi oteli četvrtinu plate.Za stan od 50m2 došlo mi je grejanje 9100 dinara. U februaru su grejali neprekidno sedam noći zbog njihove famozne uredbe da čim spoljna temperatura padne ispod -5 stepeni greju neprekidno ,navodno smrznuće im se istalacije.Da ih podsetim samo da je u Slobino vreme temperatura padala i na -19 pa na

    • Var tehnolog

      06:53 // 18. 3. 2023.

      Da, od Srpske nove godine napravili praznik, pa grejali za docek iste??? A, bio radni dan ! Ne gase kotlove na +15, pale ih ujutru pre 5 ,gase posle 22 i eto mnogo veceg racuna !
      Zima blaga, direktori sa diplomama piljarskih fakulteta , narod glup i prazni se psovanjem ... novcnik prazan, idila !

  • petar

    08:37 // 17. 3. 2023.

    dvadeset dana je curila voda i nije moglao da se predje ulica na kruznom toku kod delte jer tu je sahta koja razdvaja i racva se toplovod, tu i dan danas curi topla voda u zemlju a iz toplane to naplacuju korisnicima, jer njih bas briga ta topla voda je registrovana kod njih da ide za grejanje a dali stize i greju li se stanovi njih bas briga,tu je kvar preko 20 godina i trude se da ga poprave...

  • Djoka

    16:08 // 18. 3. 2023.

    17000000/135/117=1076,3e/1m
    Ako je ovo "cena" REKONSTRUKCIJE postojeceg,ustede radi,bolje da postave NOVI,jeftinije.
    p.s.Posle ovog"TENDERA"jasno je zasto nas greju i kada ne treba,zasto ne ZAVRNU ventile napojnih vodova u postanicama zgrada gde je grejanje po lamelama a ne odvojeno po stanovima.Kada bi termo kamerom snimili samo jednu zgradu na bulevaru, sve crveno,naranzasto,otvoreni prozori

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: