Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:53, 29. 2. 2020.

Vlasotince dalo besplatno zemljište nemačkom "Gruneru" za novi pogon

Gruner-Vlasotince,-foto-B.A Nakon subvencija, za izgradnju novog pogona dobili i besplatno zemljište; Foto: B. A.

Nakon što joj je odobreno skoro 800.000 evra subvencija, nemačka kompanija koja se u Vlasotincu bavi proizvodnjom delova za elektoro i automobilsku industirju, od lokalne samouprave, za izgradnju novog pogona, dobila je besplatno zemljište. Kako je obrazložio predsednik Opštine Zoran Todorović, kompanija Gruner će zaposliti još 200 radnika, te je opravdano dati im zemljište bez naknade.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Tarabuc

    21:52 // 29. 2. 2020.

    Zemlje kolonije imaju tu čast da robovima zemljištem plus kinta sve to damo da bi rintali za minimalac. Američki indijanci i Južno Amerikanci ponašali se poput nas danas i vidimo gde su. Nas čeka ista sudbina.

    • nisliski mohikanac

      00:15 // 1. 3. 2020.

      na zalost i USA daje investitorima,svi smo i svuda podredjeni kapitalistima,ostalo sluzi da nam mazu oci dok oni toce milijarde.

  • Mirko

    23:38 // 9. 1. 2022.

    Sve lopov do lopov uzimaju ljudima topli obrok a pošten radnik nema vise sta da trazi u tu firmu eto gruner ponovo gradi halu da zaposli rodjake i zaetove i raste da rade primaju penzije pa sad i platu zauzimaju mesta ljudima koji nemaju ni dinar gledam na rakovica tasta kako radi seta se po ceo dan dok ljudi rade kao konji svasta od nasi menadžeri. Lopovska firma kao dva mendzera.

  • M Jay

    19:06 // 29. 2. 2020.

    pa trebalo je da im i platimo nešto iz budžeta, jer oni će nam zaposliti ljude, eeeeej! otkud njima pare da oni plate ljude koji rade, treba mi sami..

  • M

    22:58 // 29. 2. 2020.

    Ovaj balkan je kao ,,stand up" scena, a ovo sa subvencijama i besplatnim zemljistem je kao losa fora koju ponavljaju vec decenijama. Koga oni misle da zavaravaju s ovakvim sprdanjem? Zatvor je preblaga kazna za ove kriminalce.

    • Ekonomista

      15:30 // 1. 3. 2020.

      Toliko neozbiljan komentar da vidim da nemas veze sa ekonomijom. Mislim da prvo treba oboris cenu stanova u zemlji pa i u Nisu koja je skocila visoko. Pokusaj eto sa laksim zadacima da bi mogao da razumes one malo vece i kompleksnije.

  • Ljuba

    12:01 // 1. 3. 2020.

    Umesto da drzava sama otvara fabrike,a uz pomoc nasih strucnjaka i inzenjera,ona iste te obrazovane ljude svojom nebrigom primorava da napuste zemlju u kojoj su se skolovali i da odlaze van da unapredjuju privrede drugih zemalja.Za to vreme ova manijakalna vlast nam dovodi divlje kapitaliste sa zapada,obezbedjujuci im sve za dzabe.
    Pa i plate i doprinose za radnike.
    Bitno je da se sece vrpca...

    • Verko

      14:02 // 1. 3. 2020.

      Odakle nama stručnjaci i inženjeri? Sve menadžeri, novinari, politikolozi, psiholozi, bezbednjaci i ostala izmišljenja zanimanja...

    • Gospodi pomiluj

      15:28 // 1. 3. 2020.

      Nije ti dobro? Da drzava daje novac za otvaranje fabrike? Ko ce da daje plate ljudima? Drzava ponovo? Ili ti inzenjeri da postanu preko noci tajkuni i prisvoje fabrike? Pa ponovo bankrot.
      Uh sto volim ovakve pametne sto misle da je drug Tito bio u pravu.
      A sto to Nemacka ili USA isto ne rade, da drzava otvara fabrike? Idi im kazi koliko grese - prodaj im foru dok ima sanse.. Pozuri.

  • Kablovska industrija

    15:20 // 1. 3. 2020.

    Besplatno zemljište, besplatni priključci za struju, vodu,mi im dajemo pare za plate, od tih para plaćaju i plate i poreze i doprinose, nemaju nikakav izdatak,sav profit pripada njima i koji je u svemu ovome interes opštine. Klasična zloupotreba službenog položaja iskorišćavanjem položaja radi pribavljanja koristi Greneru. Za ovo treba da se ide u zatvor.Hajde nama dajte džabe gradsko gradjevinsko

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: