Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:24, 17. 11. 2018.

| Ekonomija

Vodenim topovima na niškom aerodromu dočekan avion iz Beča [foto]

Autor:J. V.Izvor:Južne vesti
avion
Zvanično otvorena linija Niš - Beč - Niš; foto: Vanja Keser

Prvi avion koji je danas iz Beča sleteo na pistu niškog Aerodroma “Konstantin Veliki” dočekan je vodenim topovima. Ovo je početak redovne linje Niš - Beč - Niš, koja će saobraćati utorkom i subotom.

putnici Putnici stigli u Niš; foto: Vanja KeserPutnici iz Beča stigli su u Niš Wizz Air avionom danas u 15 sati, čime je i zvanično otvorena linija na relaciji ova dva grada. Njih je dočekao gradonačelnik Niša Darko Bulatović, kao i v. d. direktora niške vazdušne luke Dušan Knežević.

Od njih je posada aviona dobila poklone, kao i balone.

stjuardese Posada Wiz Air-a uspešno doletela u Niš; foto: Vanja KeserPodsetimo, svi oni koji putuju do Beča, od 17. novembra će moći to da učine sa niškog Aerodroma “Konstantin Veliki”. Avioni Wizz Air-a sa niške vazdušne luke do glavnog grada Austrije leteće utorkom i subotom.

Putnici će, prema sajtu Wizz Air-a, karte plaćati oko 2.500 dinara u jednom smeru.

Inače, Wizz Air ima redovne letove iz Niša ka Bazelu, Dortmundu i Memingenu. Letele si u do Ajndhovena, kao i do Malmea, ali su te linije ukinute.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    09:54 // 19. 11. 2018.

    Po naslovu sam mislio u prvi mah da se avion zapalio ... Ne znam koliko ce da potraje ova linija dok ne odluce da im je neprofitabilna kao i one pre nje

  • B.P.

    19:53 // 18. 11. 2018.

    Vec postoji linija do Bratislave koja je sat vremena udaljena od Beca.Ne vidim neku veliku razliku u ceni i vremenu.Ali ok dobro je da je ima.

  • Dule

    12:23 // 18. 11. 2018.

    Dobro da je pokrenut Bec, jer to je jedna od najatraktivnijih linija. Iz Beca mozes svuda dalje u svet. Linija ce biti puna. A mozda ce i neko od gradskih glavrsina da se otisne do Beca, pa vidi kako jedan normalan grad treba da izgleda.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: