Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:49, 17. 7. 2018.

| Ekonomija

Vojska ponovo oglasila prodaju imovine na jugu Srbije

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
Klub Vojske Aleksinac
Ponude se prikupljaju 15 dana od objavljivanja oglasa; Foto: Google maps/Klub Vojske Aleksinac

Klub Vojske u Aleksincu, kompleks "Mira" u Leskovcu, "Medoševac" i poslovni prostor u Prvomajskoj u Nišu, kompleks "Put-Izvor-železnička stanica" u Pirotu i "Stanišin rid" u Surdulici, objekti Vojske Srbije oglašeni su za prodaju, a ponude se prikupljaju do 28. jula. Veći deo ove imovine već je bio oglašavan, ali nije prodat.

Aleksinački klub Vojske Srbije je objekat veći od 800 kvadrata, a prodaje se sa parcelama ukupne površine oko 17 ari, kako piše u oglasu, po početnoj ceni nešto višoj od 360.000 evra.

Skladište "Mira" u Leskovcu na kome je više objekata i parcela, prodaće se po početnoj ceni višoj od milion evra.

Kompleks u Medoševcu prodaje se, kako piše u oglasu, po početnoj ceni od oko 1,4 miliona evra. U ovom kompleksu je, navodi se, moguće da se pronađu bombe zaostale od NATO bombardovanja.

Pretpostavlja se da su tokom NATO bombardovanja zagađeni neeksplodiranim ubojnim sredstvima, da isti nisu ispitani i nisu očišćeni od neeksplodiranih ubojnih sredstava i troškovi ispitivanja i čišćenja padaju na teret kupaca - piše u oglasu.

U Nišu se prodaje i poslovni prostor od oko 50 kvadrata u Prvomajskoj ulici za oko 67.000 evra, kolika je početna cena. Zemljište i parcele u vojnom kompleksu u Pirotu oglašeni su za prodaju po početnoj ceni od oko 48.000 evra, dok se kompleks u Surdulici prodaje za oko 34.000 evra.

Svi vojni kompleksi i poslovni prostori mogu se razgledati, uz obaveznu prethodnu najavu obilaska 23. i 24. jula 2018. godine, u vremenu od 12 do 13 sati - piše u oglasu.

Informacije o oglašenoj imovini, navodi se, mogu se dobiti od 10 do 15 sati u Republičkoj direkciji za imovinu, na telefon 011/3346-607. Osim toga, informacije o statusu vojnih kompleksa i u vezi obilaska mogu se dobiti i u Ministarstu odbrane na telefon 011/3201-759. Rok za podnošenje ponuda je 15 dana od objavljivanja, a oglas je, kako navode, u Politici izašao 13. jula.

Podsetimo, većina ovih objekata bilo je oglašeno za prodaju i u aprilu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • slavko

    00:24 // 18. 7. 2018.

    Das 1,4-ponavljam 1 400 000E i kupis minirano zemljiste? I evo svi nagrnuli da kupe...Ljudi,jel su ovi normalni ili sam ja toliko otisao u aut?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: