Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:08, 27. 3. 2024.

| Ekonomija

Vozni park Gradske uprave Pirota postaće bogatiji za "terenac" od 3 miliona

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne Vesti
Pirot grad
Nakon 9. aprila odlučiće koje terensko vozilo će kupiti; foto: A. Kostić

Novi službeni automobil uskoro bi trebalo da obogati vozni park Gradske uprave Pirota, a ovog puta u lokalnoj samoupravi imaju nameru da kupe terensko vozilo, a procenjena vrednost iznosi 3 miliona dinara.

Iz Gradske uprave Pirota traže benzinca sa troje vrata, četiri sedišta, koji će imati i rezervni točak od aluminijumske felne, dok poklopac mora biti u sjajno crnoj boji. Iste boje trebalo bi da bude i prednja maska vozila.

Kada je reč o boji vozila, zahtevaju da bude svetlija nijansa metalih slonovače, sa tamno plavim nijansama. Prednja maska bi trebalo da bude u crnoj, a spoljašnje ručice u boji vozila.

Led projektor (kratko i dugo svetlo), automatska regulacija visine snopa svetla, automatski klima uređaj, farovi sa opcijom pranja, automatska svetla, adaptivno dugo svetlo, prednja i zadnja svetla za maglu, zatamnjena, tonirana stakla, UV zaštita tranka na šoferšajbni, brisači napred dve brzine + pranje, nazad jedna brzina + pranje. Odmaglivanje zadnjeg stakla, 12 volti napajanje u kabini i u prtljažnom prostoru, grejani spoljašnji retrovizori u crnoj metalik boji, štitnici za sunce za vozača i suvozača sa ogledalom i pregradom za dokumenta - neki su od zahteva iz nabavke.

Takođe, traže i elektro podesive spoljašnje retrovizore u mat crnoj boji, ručno zatamljivanje kabinskog retrovizora, kao i trokraki upravljač presvučen kožom i podesiv po visini.

Ovaj opis vozila može odgovararati za nekoliko različitih marki i modela automobila, jer mnogi proizvođači nude slične karakteristike i opcije opreme u svojim vozilima. Međutim, detaljan opis opreme, veličina motora i snage ukazuju na to da bi to moglo biti vozilo namenjeno za avanturističku vožnju ili kompaktni SUV.

Iako nije moguće tačno i pecizno odrediti o kom se tačno vozilu radi, proizvođači kao što su “suzuki”, “nissan”, “toyota” imaju modele koji bi mogli odgovarati ovim opisima.

Rok za podnošenje prijava, naveli su iz Gradske uprave Pirota je 9. april do 12 sati.

Dokumenti za preuzimanje

  1. Detaljna specifikacija potrebnog terenskog vozila (preuzmi) - 37.50 KB
Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Pirocanac

    16:34 // 27. 3. 2024.

    Cestitke,treba gradjani aktivniji da budu i da ne glasaju stalno sektu,mada izbor slab.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: