Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:35, 25. 2. 2020.

| Ekonomija

Vranje dobija veliki tržni centar

Autor:Milica DejanovićIzvor:Južne vesti
retail park
Tržni centar bi trebalo da bude završen novembra; foto: Grad Vranje

Veliki, moderni tržni centar sa prodavnicama brendirane garderobe, takozvani ritejl park, Vranjanci bi trebalo da dobiju do kraja novembra ove godine.

Tržni centar koji će se nalaziti na placu pored marketa Roda, na potezu ulica Bulevar Avnoj -a, Pariske Komune i Moše Pijade, piše na gradskom sajtu, trebalo bi da počne da se gradi početkom marta i bude završen krajem novembra, kada će biti potpisani i ugovori sa prvim zakupcima lokala.

Na osnovu Ugovora o otuđenju građevinskog zemljišta u javnoj svojini, uz naknadu u novcu, između Grada Vranja i Privrednog društva “Imobalcan” Doo Beograd, početkom marta počinju radovi na izgradnji tržnog centra. Otuđeno zemljište je površine 18.241 kvadrata, a Grad je od otuđenja ovog zemljišta prihodovao 259.500.000 dinara - piše na gradskom sajtu.

Prema podacima dostupnim na sajtu, ritejl park u Vranju prostiraće se na 8.500 kvadrata.

Pored Leskovca i Niša, ritejl parkovi postoje u Beogradu, Somboru i Šapcu, a osim u Srbiji, predstavništva imaju u matičnoj Velikoj Britaniji, zatim u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Kako Južne vesti saznaju, tržni centar u Vranju, zajedno sa onim u Nišu, biće jedan od većih tržnih centara u Srbiji. Za sada se ne zna koliko će novca biti uloženo u izgradnju i koliko ljudi zaposleno.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • XXNN

    10:22 // 1. 3. 2020.

    Ajde bre ovo Vranje selendra čista , šta će jadno ono da dobije ?? Haha! Pazi molim te , Vranje dobija veliki tržni centar! Hahaha ovo je smešno ili preče će biti žalosno. Ako ovo na slici liči na veliki tržni onda su svi tako veliki kao ovo. Pre bi rekla da liči na Rodu samo malo veće hahah jadno i bedno si Vranje. Gradi se unazad koliko i koliko i ništa nije napredovalo.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: