Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:24, 3. 5. 2017.

Vrtić u Nišu poskupeo 30%, roditelji plaćaju 900 dinara više

vrtic Još jedna crvena za vrtić; foto: J. C.

Iako je cena sa 15.150 dinara uvećana na 20.000 dinara na mesečnom nivou, roditelji će za boravak dece u Predškolskoj ustanovi “Pčelica”, kako kaže direktor Zoran Jonić, plaćati 900 dinara više, a ostalo će regresirati Grad Niš.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • xyz

    13:09 // 3. 5. 2017.

    Lepo to, a kad su plate menjane (na gore)?

  • Dragan,Niš

    13:31 // 3. 5. 2017.

    Gledao sam skupštinu i odbornici su ,svi odreda, potvrdili da im je govornica isključivo politička scena i da ih baš briga za suštinu odluka koje se donose.Ovaj slučaj oko cene vrtića je tipičan primer.Dve stvari su važne i nesporne.Prva ekonomska cena i druga sposobnost grada da u određenom procentu subvencionira roditelje.Sve ostalo je politika i nesposobnost menadžmenta i grada da ovo uredi.

  • Овца за шишање

    13:52 // 3. 5. 2017.

    Ахахахахахаха... А, повећање плата и пензија?! Хахахахахаха... Ако, ако, чек полако!

  • Roditelji,

    16:58 // 3. 5. 2017.

    udružite se, formirajte dozvoljeno pravno lice, zaposlite stučnjake, formirajte odboreza iz svojih redova, probajte

  • Roditelj

    19:03 // 3. 5. 2017.

    A kako ste to sa 20000 dinara na nuli, a cene u privatnim vrtićima su od 12000 do 16000? Oni sigurno ne rade sa minusom.

    Što znači da u Pčelici novac "curi" na sve strane - pa je lakše povećati cenu, nego se baviti smanjenjem troškova. Roditelji treba da se pobune i ne daju ni dinara više od onoga što daju. Pa neka nesposobnost direktora plate oni koji su ga postavili!

  • Vaspitac

    08:08 // 4. 5. 2017.

    Zasto svi mislite da Jonic kreira cenu?!Grad je taj koji nema para u kasi i ne moze da subvencionise sve za sta treba novac.Svi znate da je sve poskupelo pa kako onda ocekujete da i cena vrtica ostane ista.Lako moze da se desi da pcelici stave katanac,ne znam sta cete onda s decom,kome cete ih ostaviti na cuvanje?!Nije Jonic problem, nego politicari sa vrha,plate zamrznute vec tri god i svi cute..

    • Roditelj

      12:24 // 4. 5. 2017.

      Cena je povećana za 5000, gde 900 treba da daju roditelji, a 4100 grad. Znači plaćaju i roditelji i svi građani Niša to što će Pčelica postati najskuplji vrtić u gradu, a treba da bude najjeftiniji jer kao veliki lanac sve im je jeftinije u nabavci.
      Znači direktno je kriv Jonić, odmah posle njega Bulatović koji to sve trpi, pa tek onda Vučić čiji je Darko kadar. Nije nam baš za sve kriv Beograd!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: