Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:09, 28. 10. 2016.

| Ekonomija

Vučić obećao milione Nišu, ali se plaši gde će pare otići

Autor:S. MarkovićIzvor:Južne vesti
vucuc
Premišlja se; foto: Vanja Keser/arhiva

Od kada je tokom nedavnog zasedanja Vlade u Nišu, premijer Aleksandar Vučić obećao “mnogo, mnogo, mnogo para za Niš”, kaže da ga gradske vlasti svakodnevno zovu, tražeći novac, ali iz straha da se te pare nenamenski ne potroše, Vlada Srbije će ih dati tek kada Nišlije napišu projekat.

Vučić je i u prvom svom obraćanju iz Niša, 13. oktobra u Dnevniku RTS-a obećao Nišu 300 miliona dinara za uređenje fasada u centru grada. Dve nedelje nakon obećanja, kako je premijer rekao u Narodnoj Skupštini, funkcioneri iz Niša zovu i pitaju kada će novac biti uplaćen.

Međutim, premijer kaže da nije stvar u fasadama, već u nedostatku novca u gradskoj kasi i boji se da će novac koji Vlada Srbije bude dala Nišu “nestati u ćupu”. Tako da Nišlije pare neće dobiti dok se ne odradi projekat.

Dajte projekat, mi ćemo pratiti kako to napreduje i moramo da budemo strogi da ne bi upali u problem - rekao je Vučić na jučerašnjoj Skupštini.

Podsetimo, Vlada Srbije je u Nišu boravila od 13. do 19. oktobra, a premijer Aleksandar Vučić je pored kritika gradonačelnika Darka Bulatovića zbog deficita u gradskom budžetu, najavio i “više para za Niš nego za Beograd”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Persa Vučić

    20:19 // 19. 11. 2016.

    Vučić odlično zna kakav smo narod, pa je njegov strah potpuno opravdan. Uostalom, zar nije ne tako davno rekao da se moramo promeniti da bi nam bilo bolje?!

  • superhik

    19:09 // 30. 10. 2016.

    Hahahaha pa to su bre tvoji partijski puleni i strah te da im proveriš pare! Bruka

  • Blackburn

    18:19 // 30. 10. 2016.

    @dulence-projektni centar grada ,kao institucija nikad nije postojao,tako da si ti promasio grad!Moguce da nisi odavde rodom,pa lupetas gluposti a ocigledno su ti obecali posao,kad zavrsis-platis "studie"!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: