Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:55, 18. 7. 2018.

| Ekonomija

“Wizz air”: Nastavićemo da letimo iz Niša

Autor:M. Z.Izvor:Južne vesti
wizz air
"Wizz air" i dalje u Nišu; Foto: Vanja Keser

Mađarska niskotarifna avio-kompanija Wizz air, posle poklanjanja Aerodroma “Konstantin Veliki” državi, tvrdi da će se prilagoditi nastaloj situaciji, da će nastaviti da leti iz Niša i da žele da jačaju svoju poziciju na tržištu centralne i istočne Evrope.

Kako prenosi portal Fly from Niš, Mađari su prva kompanija koja se oglasila posle "afere aerodrom" koja je mesecima drmala nišku, ali i nacionalnu javnost. Wiz air ne želi da komentariše poklanjanje, ali navode da su uvek bili "prilagodljivi promenama na zahtevnom tržištu, planiranjem napred i postizanjem većeg uticaja".

Wizz Air želi da nastavi jačanje svoje pozicije na tržištu, kao vodećeg niskotarifnog prevoznika u centralnoj i istočnoj Evropi. Glavni prioritet Wizz Air-a je pre svega da obezbedi kvalitetnu uslugu, dobre veze i odgovori na potrebe putnika - poručuju iz ove kompanije.

Ovako bi se nastavila saradnja kompanije Wizz air i niškog aerodroma, a Mađari su prvi niskotarifni prevoznik koji je došao u Niš 2015. godine i otvorio linije ka Malmeu i Bazelu.

Podsetimo, Wizz air trenutno iz Niša leti ka Bazelu, Dortmundu, Malmeu i Memingenu, a liniju ka Ajndhovenu su zatvorili. Najavili su za novembar pokretanje linije Niš - Beč.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zarobljena drzava

    11:48 // 19. 7. 2018.

    Obratite paznju - najavljen nastavak letova. Nigde informacija o broju letova nadalje, nigde informacije o planovima za Nis, nigde informacija o bilo cemu sto je vezano za Nis, vec o planovima za ovaj deo Evrope. Razlog? Ajde da pratimo otvaranje linija Wizza u Beogradu. To ce nam dati odgovore.

  • Vladislav

    10:23 // 19. 7. 2018.

    Gde su sada oni što dizaše paniku, optužujući druge da nanose štetu aerodromu?
    Možda su na zasluženom odmoru? Koliku paniku su podigli samo da se spasu pozicije samozvanih spasilaca aerodroma.
    Aerodrom je postojao pre i postojaće posle njih. Razvijaće se u zavisnosti od tržišta i od, naravno, volje vladajuće strukture u državi. Uopšte nije bitno da li je u vlasništvu grada ili države, pošto naš

    • Zarobljena drzava

      11:54 // 19. 7. 2018.

      Vladislave, mislim da se zoves Milos, a da ti je prezime na B. Zasto?Prvo, izjave su ti apsurdne na nivou saopstenja niškog SNSa. Drugo, svako ko veruje da jedan aerodrom treba da zavisi od volje vlasti je ili lud ili je clan partije. Trece, da nije bilo protesta, do sada bi vec izgubili aerodrom - bio bi ugasen. Low cost letovi su srusili tri evropske vlade. Brnabicka ne zeli da bude cetvrta.

    • Nislija

      13:38 // 19. 7. 2018.

      Nemas pojma. Povecace takse aerodroma ovi Beogradjani.

  • Miki

    06:49 // 19. 7. 2018.

    Pa sigurno nece sada da se povucu kada su stvorili uslove da se leti iz Nisa! Nego treba neka nova linija kao potvrda da ostaju.

    • Ivana

      00:25 // 22. 7. 2018.

      Miki, taj let je bio najavljen još pre cele drame. Tako da...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: