Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:04, 12. 12. 2019.

Za opoziciju budžet Leskovca za 2020. neostvariv, većina veliča gradonačelnika

skupština leskovac Deo opozicije nije učestvovao u radu, foto: B. S.

Nakon višečasovne rasprave, odbornici leskovačkog parlamenta usvojili su budžet za 2020. godinu koji je planiran na 4,7 milijardi dinara. Opozicionari koji su učestvovali u radu kažu da je gradska kasa siromašna, te da je budžet teško ostvariv. Sa druge strane, predstavnici većine hvalili su projekte i gradonačelnika Gorana Cvetanovića.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Snežana Krstović

    21:03 // 12. 12. 2019.

    Evidentno je koliko se grad razvija poslednjih godina. Polako se povećava i standard građana. Planirani budzet je veći. Predviđa više ulaganja u razvoj Leskovca. Opozicija je pokazala šta može da uradi dok je bila na vlasti. Da je radila u interesu građana ne bi bila opozicija.

  • Lisa

    17:44 // 12. 12. 2019.

    Od kako je SNS preuzila vlast vidi se boljitak u svim sferama, infrastukturi,zdravstvu,prosfeti, i vise nego ocigledno i primer kako treba raspolagati budzetom a to je ono sto je opoziciji strano i nepojmljivo jer su trosili novac svih gradjana besciljno i bez konkretnih i vidljivih rezultata.

  • Snezana Krstovic

    22:37 // 12. 12. 2019.

    Leskovac se razvija iz godine u godinu. Ako je budžet namenjen daljem razvoju, naravno da je razvojni.Opozicija je pokazala šta može dok je bila na vlasti. Da au radili u interesu građana ne bi danas bili opozicija!

  • Biljana Milosevic

    19:05 // 12. 12. 2019.

    Njima nikada ne odgovara nista, gradonacelnik zna sta radi i zasluzan je za sve sto je toliko toga uradjeno u gradu. Opozicija nikad nista nije uradila.

  • Madam

    17:19 // 12. 12. 2019.

    Ako cemo o nerealnim stvarima, opozicijo, ceka vas nerealna pobeda na predstojecim izborima. Mada sam uverena da ste vec svesni svog sledeceg kraha u nizu.

  • Institucija

    19:51 // 12. 12. 2019.

    U narednoj godini Leskovac dobija potpuno novi sjaj, a i sada mozete proci gradom i uzivati u renoviranim fasadama najvažnijih institucija, voziti bezbedno asfaltiranim ulicama i uzivati u jednom od najcistijih gradova Srbije.

  • Sampion

    22:31 // 12. 12. 2019.

    Mislim da Leskovac nika nije bolje izgledao,a zamislite šta će tek biti kad se završe zapičete investicije.Sve je ok jer gradonačelnik dr Goran Cvetanivić sve radi kako treba,i razvojni budžet koji je usvojen.Samo napred uz Vas smo gradonačelniče!!!

  • NIKOLETTA°

    19:28 // 12. 12. 2019.

    Gradonacelnik Leskovca sa svojim timom vodi nas grad onako kako treba.Nas grad ide krupnim koracima napred.Novac se investira i u sport i u kulturu, poljoprivredu, infrastrukturu...Sve se radi za dobrobit sugradjana.

  • Ana

    17:23 // 12. 12. 2019.

    Naravno da je ostvariv i naravno da nije predizborni. Umesto da svi budemo zadovoljni što je budžet uvećan, što grad dobija svake godine veća novčana sredstva, što se gradi i razvija zahvaljujući istim, vi nalazite da kritikujete. Gradonačelnik uvek održi svoju reč, tako će biti i sada. Pitam se samo šta ćete tada reći, šta ćete tada kritikovati.

  • Tamaris

    20:19 // 12. 12. 2019.

    Obzirom na povecanje budzeta ocekujem da ce se naredne godine jos vise raditi i graditi. Ne razumem brigu opozicije...

  • MarijaLe

    18:50 // 12. 12. 2019.

    Ma kakva opozicija! Saka jada! Svaka cast lokalnoj samoupravi koja se zalaze za sve gradjane!

  • Tanasije

    17:30 // 12. 12. 2019.

    Naravno da se velica gradonacelnik, jer se na celu sa njim poslednjih godina Leskovac bas razvio. Budzet je donesen u skladu sa potrebama grada, kao i u interesu gradjana Leskovac. A vi gospodo iz opozicije, je l znate nesto drugo, osim da kritikujete sve sto se uradi?

  • Nadja26

    20:09 // 12. 12. 2019.

    Opoziciji sve izgleda nerealno i nemoguce iz razloga sto oni tako nesto nikad ne bi mogli da ostvare! Ali zato je aktuelna vlast na dobrom putu ka ostvarenju svih ovih planova i ne vidim zasto se isti ne bi ostvarili...rezultati su vec vidljivi a bice sve bolji i bolji!

  • Bogi

    18:11 // 12. 12. 2019.

    Leskovac je dobio jos jedan razvojni budzet, Cvetanovic vodi Leskovac kao pravi domacin.

  • MORAVAC

    17:12 // 12. 12. 2019.

    Novac koji budžet predvidja za 2020 definitivno nije trošak već investicija u razvoj grada. Budžet ima definitivno razvojni karakter!

  • Abba

    17:46 // 12. 12. 2019.

    Pa kad će njima bilo šta da odgovara. Normalno je da će im biti ovakva reakcija jer su svesni i sami šta je sve urađeno i šta će se tek uraditi. Pozdrav gradonačelniku.

  • Srcko123

    00:12 // 13. 12. 2019.

    Budzet je donesen u skladu sa potrebama grada, kao i u interesu gradjana Leskovaca. A vi opozicijo znate li nesto drugo, osim da kritikujete sve sto se uradi. Samo napred gradonačelniče svaka Vam čast. I hvala Vam što radite sve u interesu građana.

  • Lola05

    17:43 // 12. 12. 2019.

    Grad Leskovac se, na čelu sa gradonačelnikom Dr Goranom Cvetanovićem, razvija sve više i više iz godine u godinu. Novi investitori dolaze, stari ostaju i rastu, iz budžeta se izdvajaju sredstva za sve i poljoprivredu i turizam, kao i za kulturu, obrazovanje i nauku, gradi se trg, stadion, saobraćajnice, renoviraju se škole... gradonačelnik i njegov tim imaju svu podršku građana.

  • Roko Prch

    20:21 // 12. 12. 2019.

    Šta je botki u ovaj Leskovac? Možda i ne zaslužuju bolje. Kako li se samo gledaju u ogledalo od sramote. Ali - djon obraz. Ti će se isti, kada faraon ode, utrkivati za mesto u "pozadini" novog. Jer ko živi u "pozadini" kao botke, tu i skončavaju.

  • Loli

    11:11 // 13. 12. 2019.

    Budzet je uskladjen sa prihodima i rashodima. Sagledao je važne stvari kao što je jačanje institucija, unapređenje infrastrukture, obrazovanja, kulture...

  • Vanja

    12:22 // 13. 12. 2019.

    Pa nije veći budžet za 300% nego za 6,9% zašto je neostvariv.Opozicija nije realna ako je u 2019 godinu bio ostvariv i u 2020 godinu će biti ostvariv jer svakako rast je realan.

  • Snickers

    14:31 // 13. 12. 2019.

    Trenutna vlast do detalja planira i raspoređuje svaki dinar, sto opozicija nikada nije radila, niti ce.
    Jasno se vidi gde je sve uloženo i koliko, kako do sada, tako i ubuduće. Ima velikih ulaganja i u gradu i u okolini, u svim oblastima.

  • Tanja13

    11:05 // 13. 12. 2019.

    Ne mogu da komentarisem raspravu o bubzetu ali evidentno je da Gradonacelnik vrlo odgovorno, domacinski vodi ovaj grad. Leskovac je progledao i postao moderan a bice i jos lepsi kada se radovi na trgu zavrse. Zato i verujem da je i bubzet upravo tako i uradjen odgovorno,domacinski, realisticno i u korist Leskovcana.

  • Jelena Stankovic

    16:06 // 13. 12. 2019.

    Budzet je skroz realan. Kao sto svi mogu i videti. Sve je isplanirano kako valja. Rast budzeta je normalna stvar. Ulaze se na svim poljima, u skladu sa tim rast budzeta.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: